Dolandırıcı Turkcell'e aman dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

magnumxx

Üye
    Konu Sahibi
Dolandırıcı Turkcell'e aman dikkat
Arkadaşlar uzun süredir TL yüklemiyordum, bugün 20 lira yükledim. Daha henüz telefonum 0 tl deyken 20 30 yükleyipte onu tam 20 veya 30 olarak görmedim, göreceğimde yok gibi.. neyse sarıkutudaki 1495 puanla facebook paketi alıyım dedim ücretsiz bi şekilde, tabi turkcell'de ucretsiz hiçbirşey yok 1 kuruşda olsa alıcak :) facebooka girdim çıktım deneme amaçlı bi baktım 18.04. sonra turkcellden günlük 1tl kullandığınız için 50 mb geldi 23.59 a kadar kullanabileceğiniz diye. dademin bi bakiyim dedim bakiye ne kadar bi baktım olmuş 8.04. online işlemlerden kullanım detayına baktım ki oyuncuk servisi diye bişey 9.90 tl çekmiş, sonra turkcell'e tehditkar ve güzel bir üslupla yazdım yazacağımı. neyse işin özü onlar sizden çekmeden sizde IPTAL OYUNCUK yazıp 5445’e gönderin kurtulun. çünkü bu meret online işlemlerde ne servislerde gözüküyor nede paketlerde. ayrıca sen üye olmuşsun çekmişsin gibi boş söylemlerde bulunmayın, ben hayatımda böyle servise üye olmadım, bu tarz şeylerden uzak durmaya özen gösteren ben, dolandırılan ben :) 10 liranın lafını yapacak değilim fakat insanları saf yerine koyup ticarete döküyorlar..

by-pegasus

Üye
bende turkcell'iydim daha haberimde olmadan wap25 e kayıt olmuşum bendende çekiyorlardı aradım dediler iptal edemiyoruz falan filan
bende o sinirle sizin ......... .... . :ehe: baya gitti sonra avea ya geçtim hayat varmış herşey ucuz bilmeden bir yerede kayıt olmuyorum
turkcell zengin işi :)

ginaz

Üye
Arkadaşlar uzun süredir TL yüklemiyordum, bugün 20 lira yükledim. Daha henüz telefonum 0 tl deyken 20 30 yükleyipte onu tam 20 veya 30 olarak görmedim, göreceğimde yok gibi.. neyse sarıkutudaki 1495 puanla facebook paketi alıyım dedim ücretsiz bi şekilde, tabi turkcell'de ucretsiz hiçbirşey yok 1 kuruşda olsa alıcak :) facebooka girdim çıktım deneme amaçlı bi baktım 18.04. sonra turkcellden günlük 1tl kullandığınız için 50 mb geldi 23.59 a kadar kullanabileceğiniz diye. dademin bi bakiyim dedim bakiye ne kadar bi baktım olmuş 8.04. online işlemlerden kullanım detayına baktım ki oyuncuk servisi diye bişey 9.90 tl çekmiş, sonra turkcell'e tehditkar ve güzel bir üslupla yazdım yazacağımı. neyse işin özü onlar sizden çekmeden sizde IPTAL OYUNCUK yazıp 5445’e gönderin kurtulun. çünkü bu meret online işlemlerde ne servislerde gözüküyor nede paketlerde. ayrıca sen üye olmuşsun çekmişsin gibi boş söylemlerde bulunmayın, ben hayatımda böyle servise üye olmadım, bu tarz şeylerden uzak durmaya özen gösteren ben, dolandırılan ben :) 10 liranın lafını yapacak değilim fakat insanları saf yerine koyup ticarete döküyorlar..

Arkadaşım turkcell 10 lira için koca şirketin itibarını riske atmaz. Bu tür üyelikler oyun üyeligi arkadaşlık sitesi üyeliği sen fark etmeden nette dolaşırken karşına çıkmıstır üye olmak istiyormusunuz diye sen hayır desen bile üyelik oluyor. Bunun operatörle alakası yok bence. Benim bir arkada§ında başına gelmişti haftalık 5 tl kesiyordu üyelik turkceli aradı siz üye olmuşsunuz buna bizim yapacak bişeyimiz yok üyelik iptalini muhattap firma yapar dediler ama tabi muhattapalacak kimsede yok. En son musteri hizmetlerinden birisi bir iki hafta kontur yukleme ancak oyle kurtulursun dedi dedigi gibide oldu. Iptal edemediginiz uyelik varsa oyle yapin bence

messevim

messevim

Üye
çoktandır kontür yüklememişsin demişsin. yükledikten sonra vergiye kesilmiştir. oyuncak meselesine gelince illa bir yerlere kaydolmuşsundur. ben turkcell deyken böyle sorunlar yaşamadım pek. hatta tonlakazan kampanyası ve tıkla kazan kampanyası ile aylarca bedava nete girip konuşma paketleri yaptım.

magnumxx

Üye
    Konu Sahibi
boş boş konuşmayın arkadaşlar, bi kendiniz akıllı değilsiniz bizim aklımızda çalışıyor bakın bakıyım buraya internet sitesinden mi? benden kesilen vergi filan değil onu tabikide alıcak.. böyle bilirmiş gibi sen girmişssindir sen etmişsindir gibi ifadeler kullanıp milleti daha da çok sinirlendirmeyin :oke:

by-pegasus

Üye
boş boş konuşmayın arkadaşlar, bi kendiniz akıllı değilsiniz bizim aklımızda çalışıyor bakın bakıyım buraya internet sitesinden mi? benden kesilen vergi filan değil onu tabikide alıcak.. böyle bilirmiş gibi sen girmişssindir sen etmişsindir gibi ifadeler kullanıp milleti daha da çok sinirlendirmeyin :oke:

bu konuda çok haklısın hem herşey elinde niye paketi iptal edemesinlerki kontör yüklemedğin zaman iptal edemeyecekleri şey yok

magnumxx

Üye
    Konu Sahibi
ben özellikle sabah kontör yüklemeden önce ne kadar servis var paket var iptal ettim ona rağmen böyle birşey yaptılar. tamam diyelim 10 lirayı çekti eyvallah telefonuma ne geldi? hiçbir şey oyun yüklicek olsam böyle dandik bi siteden mi indiririm? hayatımda daha girmedim.. Turkcelli savunmaktaki toz kondurmamaktaki amaç ne? operatörlerin ne olduğu belli zaten.. ben buraya benden başka birisinin aynı şeyden sıkıntı çekmesin diye bilgilendirme yaptım :bye2:

Baskentliia

Baskentliia

Üye
benim hatta sıkıntı yok her şeye üye olmuyorum

magnumxx

Üye
    Konu Sahibi
cahil misin? bende üye olmadım zaten.. herşeye üye olmuyorum ne demektir? hem banane bundan ben burada sıkıntımı dile getirdim

ata1019

Üye
Aynen wap 25 ıptal olmuyor

asigsasi

asigsasi

Üye
cahil misin? bende üye olmadım zaten.. herşeye üye olmuyorum ne demektir? hem banane bundan ben burada sıkıntımı dile getirdim

iyi de bu kadar agresif olmana gerek nedir sakin ol :)

gerrard000

Üye

10 liraysa 10, 5liraysa 5 liranın hesabını sor sormazsan benim gibi daha fazla kazık yersin ;)
Wap.t-market.comu aç bak orda 80 kblık oyun 15tlye satılıyor turkcell bunun hesabını yapıyor sende yap :D

eren3546

eren3546

Üye
tarafImdan silinmi§tier........

themirkin

Üye
arkadaşlar senın kullandıgın paket sadce gezinme amaçlıdır video izlemiceksin yada resim paylaşmıcaksın 2 sen istemediğin zaman hiç bir operatör seni bir yere üye yapmaz 2 sen bayadır tl yüklemediğin devlete vermen gereken 1,30 krş. birikiyor sen 6 ay yükleme 6x1,30 ve bir anda oluyor...

• Beğen
Tepkiler: ccaann35
phasan

phasan

Üye
Arkadaslar boyle bırsey olmasını istermıyorsanız mobil odemeyı kapatın

Luck Star

Luck Star

Üye
abi dakikası şu kadar kuruş diyor aç kapa yap 43kuruş gidiyor direk. anında yansıtıyor. diğer opertörler dakikasına göre ücretleniriyor . bide reklam yaptılar konuştuğun süre kadar öde diye.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt