Öneri Candy Crush Saga Için Imza Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
Candy Crush Saga Için Imza Kampanyası
FACEBOOK POPÜLER OYUNU CANDY CRUSH SAGA ANDROİD VE İOS SİSTEMLERİNDE VAR AMA WİNDOWS PHONE KULLANICILARI İÇİN YOK BUNUN GELMESİ İÇİN CHANGE.ORG SİTESİNDE İMZA KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR SİZDE Bİ İMZA VEREREK YARDIM EDİNDE UYGULAMA ÇIKSIN

LİNK:

slmrt

slmrt

Üye
oynamıyorum oyunu ama yinede katıldım, geliştikçe bize yarar sonuçta

dakamon

dakamon

Üye
Abi her kesimden insanı bu platforma çekmemiz lazım bi kız arakdaşım baktı telefonuma candy crash varmı dedi yok dedim soğudu telden. Çoğu insan için bu oyun önemli :)

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
aynen valla arkadaşlara hava atamıyorum :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Attım imzamı da zor ya, direk king le iletişime geçmek gerek

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
king otomatik mesaj gönderiyor denedik en faydalısı bu :d

KayraBey

KayraBey

Üye
Wp de bir gün gelişecek :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
subway içinde oy toplandı hala gelecek. Sitem etmiyorum ama ms kullanıcı kaybetmek istemiyorsa elini çabuk tutmalı.

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
microsoft izinleri verse hepsi gelir :d

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum :d

ÖEY

ÖEY

Üye
Sırf sizin için imzaladım :D Ama gerçekten çok saçma bir durum bence! Yani bir oyun için bu kadar kasmanın bir anlamı yok. Ben 4s kullanıyorum şu an ve aklımın ucuna bile gelmedi bu oyunu indirmek. Bu kadar basit bir şey için bu kadar efor sarfetmenin bir anlamı yok bence. Yani bu oyunun WP sisteminde olmaması sizin ios ya da android kullanan diğer arkadaşların karşısında ezik olduğunuz anlamına gelmez! Bu kadar bağımlı olmamak lazım bence...

• Beğen
Tepkiler: Hagios ve mesutcinik
katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
156.leveldeyim :D

dakamon

dakamon

Üye
Valla bu oyunu bilgisayarda oynamaya sıkılıyorum ama bi telefonda görsem hemen elime alıp oyunuyorum :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
yalvarırım hill climb Racing e de imza kampanyası yapın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuyla ilgisiz, kışkırtma ya da karşılıklı tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.
Aynı kişilerce benzer tavır veya yorumların sürdürülmesi halinde forum kuralları gereği uyarı cezası uygulanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence öncelikle düzgün çalışan bir facebook için imza toplanması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Türe ve ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Bence öncelikle düzgün çalışan bir facebook için imza toplanması lazım.
Facebook'un tüm sistemlerdeki uygulamaları için bir ortak imza kampanyası şart bence :D

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Sırf sizin için imzaladım :D Ama gerçekten çok saçma bir durum bence! Yani bir oyun için bu kadar kasmanın bir anlamı yok. Ben 4s kullanıyorum şu an ve aklımın ucuna bile gelmedi bu oyunu indirmek. Bu kadar basit bir şey için bu kadar efor sarfetmenin bir anlamı yok bence. Yani bu oyunun WP sisteminde olmaması sizin ios ya da android kullanan diğer arkadaşların karşısında ezik olduğunuz anlamına gelmez! Bu kadar bağımlı olmamak lazım bence...
çok haklısın abi kesinlikle öyle ama çevre etkisinden dolayı bu hale geliyoruz, sonuçta herkes bu telefonları alırken neyin olup neyin olmadığını biliyordu...

Üst Alt