Öneri Lumia Modelleri Nasıl Ayırt Edilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Modelleri Nasıl Ayırt Edilir?
Arkadaşlar az önce otobüste yanıma biri oturdu ve lumia telefonu vardı sadece rengini gördüm -beyaz- daha fazla bakamadım modelinide soramadım acaba lumianın modeli ne olabilir nerden ayırt edebilirim ayrıca düz bir ekranı vardı

katil_197

katil_197

Üye
520 olabilirmi ? googleden bakın

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum benzetemiyorum başka model yokmu düz ekran ve beyaz

n000k

n000k

Üye
925 hariç hepsinde beyaz renk var.. ama düz ekran ise ya 520 yada 720 dir heralde..920 de olabilir.. oda düz ekran duruyor karşıdan :D

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Yok bizzat yanımda oturdu kavis falan yoktu ekran düz duruyodu ayrı bir parça havası vermiyordu şimdi bakıyorum 820 de düz gibi duruyo ama en iyisi bir mağazaya girip modelleri incelemek olcak galiba yada görüntülerini inceleyebilceğim site varsa ordan bakayım ilk etap

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkasında belirgin siyah yuvarlak hayvansı bir kamera var mıydı? :)

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Arkasında belirgin siyah yuvarlak hayvansı bir kamera var mıydı? :)
Arkasını göremedim sadece ekranı gördüm okadar daha detaya giremedim kafamı çevirdim ayıp olcak dikezler gibi bakılmaz diye sorucaktım cahilliğimden utandım soramadım

katil_197

katil_197

Üye
Arkasını göremedim sadece ekranı gördüm okadar daha detaya giremedim kafamı çevirdim ayıp olcak dikezler gibi bakılmaz diye sorucaktım cahilliğimden utandım soramadım
siz napcaksınızki o modeli .:D.

n000k

n000k

Üye
Yok bizzat yanımda oturdu kavis falan yoktu ekran düz duruyodu ayrı bir parça havası vermiyordu şimdi bakıyorum 820 de düz gibi duruyo ama en iyisi bir mağazaya girip modelleri incelemek olcak galiba yada görüntülerini inceleyebilceğim site varsa ordan bakayım ilk etap
nokianın kendi sitesine gir modelleri incele tek tek ;)

kaltintop

kaltintop

Üye
520düz bir ekrana, arka tarafa doğru kavise sahiptir. ortası biraz şişkin gibi durur. uçlara doğru sivrilir. elde ufak sayılabilecek bir model

renkler: sarı, mavi, kırmızı, siyah, beyaz

620 çok daha ufak görünür elde su dolu balon tutmuşçasına. tamamiyle yuvarlak hatlara sahiptir. ayrıca ikinci bir şeffaf kapağa sahiptir görünce tanımamanız mümkün değildir.

renkler: siyah, mavi, fıstık yeşili, pembe, bal kabağı, beyaz, sarı

625, 620ye benzer büyük bir telefon lumia 920 ebatlarına yakındır köşeleri daha az yuvarlak gibi görünür. ve ekranı kavislidir.

renkler: bal kabağı, siyah, beyaz, sarı, fıstık yeşili

720 tamamiyle kavisli hatlara sahiptir (ekran ve kasa olarak) kenarları daha az yuvarlatılmıştır.

renkler: kırmızı, beyaz, mavi, sarı, siyah

820de tamamiyle kavisli hatlara sahiptir. kenarları 720ye nazaran biraz daha kıvrıktır.

renkler: kırmızı, sarı, beyaz, siyah

920 sağ ve soldan yuvarlak hatlara sahiptir, üst ve alttan ise düzdür. dışarıdan bakıldığında üst kısımdaki kulaklık girişi hemen fark edilir.

renkler: sarı, kırmızı, beyaz, siyah, gri

925i görür görmez tanırsınız zaten. çerçevesi metaldir rengi ise arka kapak kısmında bulunur. yuvarlak hatlara sahiptir.

renkler: beyaz, gri, siyah

1020yide sadece önden gördüğünüzde 920 ile karıştırmanız olası. kasa yapısı itibariyle 920yi andırır fakat önden bakıldığında ayırt edici en büyük özelliği ahize çıkışıdır. arkadan ise malum.

renkler: siyah, beyaz, sarı

Türkiye'de satılan(windows phone8 ve güncel satış olarak) modeller şuan için bunlar. renklerde Türkiye içinde nokia tarafından satışta olanlardır. Lumia 920 Amerika ve Avusturya için mavi(cyan) renk seçeneğide bulunmakta. fakat sadece bu iki ülkeyle sınırlı. ayrıca windows phone 7 olarak satılan lumialarda genel itibarda 920nin tasarımını andırır. diğerleride gelirse yazarız onlarıda :) ve ayrıca muhtemelen gördüğünüz telefon 520 veya 620ydi içimden bi ses ise 520 diyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: WanWan, BelaMonte, cloudcomp ve 5 diğerleri
beats

beats

Üye
520düz bir ekrana, arka tarafa doğru kavise sahiptir. ortası biraz şişkin gibi durur. uçlara doğru sivrilir. elde ufak sayılabilecek bir model

renkler: sarı, mavi, kırmızı, siyah, beyaz

620 çok daha ufak görünür elde su dolu balon tutmuşçasına. tamamiyle yuvarlak hatlara sahiptir. ayrıca ikinci bir şeffaf kapağa sahiptir görünce tanımamanız mümkün değildir.

renkler: siyah, mavi, fıstık yeşili, pembe, bal kabağı, beyaz, sarı

625, 620ye benzer büyük bir telefon lumia 920 ebatlarına yakındır köşeleri daha az yuvarlak gibi görünür. ve ekranı kavislidir.

renkler: bal kabağı, siyah, beyaz, sarı, fıstık yeşili

720 tamamiyle kavisli hatlara sahiptir (ekran ve kasa olarak) kenarları daha az yuvarlatılmıştır.

renkler: kırmızı, beyaz, mavi, sarı, siyah

820de tamamiyle kavisli hatlara sahiptir. kenarları 720ye nazaran biraz daha kıvrıktır.

renkler: kırmızı, sarı, beyaz, siyah

920 sağ ve soldan yuvarlak hatlara sahiptir, üst ve alttan ise düzdür. dışarıdan bakıldığında üst kısımdaki kulaklık girişi hemen fark edilir.

renkler: sarı, kırmızı, beyaz, siyah, gri

925i görür görmez tanırsınız zaten. çerçevesi metaldir rengi ise arka kapak kısmında bulunur. yuvarlak hatlara sahiptir.

renkler: beyaz, gri, siyah

1020yide sadece önden gördüğünüzde 920 ile karıştırmanız olası. kasa yapısı itibariyle 920yi andırır fakat önden bakıldığında ayırt edici en büyük özelliği ahize çıkışıdır. arkadan ise malum.

renkler: siyah, beyaz, sarı

Türkiye'de satılan(windows phone8 ve güncel satış olarak) modeller şuan için bunlar. renklerde Türkiye içinde nokia tarafından satışta olanlardır. Lumia 920 Amerika ve Avusturya için mavi(cyan) renk seçeneğide bulunmakta. fakat sadece bu iki ülkeyle sınırlı. ayrıca windows phone 7 olarak satılan lumialarda genel itibarda 920nin tasarımını andırır. diğerleride gelirse yazarız onlarıda :) ve ayrıca muhtemelen gördüğünüz telefon 520 veya 620ydi içimden bi ses ise 520 diyor :)
uuuv! ahaha ayaküstü lumia serisini geçmişsin haci :thumbup: bu emek :alkislanır :gul:

• Beğen
Tepkiler: kaltintop

respection123

Üye
Sen gördüğün telefonun lumia olduğundan eminmisin :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bence HTC nin Windows Phone 8 modelini görmüştür sanırım mavisi vardı.

fk555897

fk555897

Üye
Telefonun kamera lensine ve boyutuna bakarak anlaşılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt