Öneri Hadi Telefonlarımızı Test Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1-2 dakika sonra düzeldi fakat benim tel her animasyonda kasıyor neden acaba ya oyunda 0 kasma, geçişlerde fu ll kasıyor menülerde falan
bende de arada menüden girdiğim programlarda kasmalar var ancak ben aşagı yukarı telefonu alalı 3 ay falan oldu nerdeyse 400 den fazla program kurmuş ve silmişimdir şuanda 120 civarında program var ve hiç format atmadım ben normal buluyorum bu kadar dayanması bile iyi format atarsam düzeleceğini düşünüyorum yani

jepaq

Üye
720 testi..

Toros542

Toros542

Üye
Benim ilk test puan 4063 çıktı.sonra bir daha yaptım.bu sefer de 3871 puan aldım.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hayırdır beyler sorunmu var :D

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
ON9

ON9

Üye
telefonda sorun olup olmadığını anlamak için bir program var mı
insider LCD oku piksel wifi jiroskop pusula ve kombine hareketler ile ivme ölçer testi yapıyor. Aslında kendisi batarya uygulaması. Bir taşla kuş katliamı:sirit:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
insider LCD oku piksel wifi jiroskop pusula ve kombine hareketler ile ivme ölçer testi yapıyor. Aslında kendisi batarya uygulaması. Bir taşla kuş katliamı:sirit:
evet kendisi "sözde" batarya uygulaması ama dediğiniz gibi donanım testleri, dünya saatleri, günün bing resimleri, tüm WP telefon modelleri karşılaştırması, wifi-bluetooth gibi kısayollar, el feneri.... ohoooo :D

katil_197

katil_197

Üye
evet kendisi "sözde" batarya uygulaması ama dediğiniz gibi donanım testleri, dünya saatleri, günün bing resimleri, tüm WP telefon modelleri karşılaştırması, wifi-bluetooth gibi kısayollar, el feneri.... ohoooo :D
heleki prosu .:D.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende de şuan pro var ancak sadece reklam kısmı yok onun dışında bir fark göremedim ne farkları var acaba aslında mesela arama tuşuna basılı tutunca insiderın kısayolları açılsa süper olur bunu gibi birşeylerde bekliyoruz ileriki zamanlarda sonuçta yazılım bence yapılabilir

MaxipmaN

Üye
hala symbiandaki gibi düzgün çalışmayan uygulamalar mı çıkıyor

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

925 ;)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sen ne diyon? Konuyu nereye çekmeye çalışıyosun?

Android kullanan firmaların telefonlara yazdığı kodlar ile yüksek puan alan cihazları da gördük, birinci testte 32000 puan alıp ikinci testte 34 bin puan alan uygulamaları da gördük.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
En iyisi Windows Phone.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
i5s in işlemci test sonuçlarını incelerken bir ara bir programda 1000 civarında puan almış ve günümüzde tüm telefonlardan yüksek diye geçiyordu merak ettim bende baktım acaba aynı program varmı diye bizde tam uygulama resmide olamadıgı için benzer bir kaç şey bulmuş yanlış hatırlamıyorsam 910 civarı bir paun almıştım

Üst Alt