Oyun Clash Of Clans Hile

Sponsorlu Bağlantılar

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
Clash Of Clans Hile
Clash of Clans android oyununun hilesi varmi acaba yapabilen varsa lütfen paylaşsin.

cjcelo

cjcelo

Üye
Clash of Clans android oyununun hilesi varmi acaba yapabilen varsa lütfen paylaşsin.
merhaba arkadaşım ben oyunu Game Killer programı ile Altın,İksir artırabildim fakat oyun online olduğu için google + hesabından profili tekrar yüklüyor.. ve eski haline geri geliyor. Aynı yöntemle Dead Trigger 2'yide yaptım fakat oda aynı..

calypso16

calypso16

Üye
merhaba arkadaşım ben oyunu Game Killer programı ile Altın,İksir artırabildim fakat oyun online olduğu için google + hesabından profili tekrar yüklüyor.. ve eski haline geri geliyor. Aynı yöntemle Dead Trigger 2'yide yaptım fakat oda aynı..
Hocam bu hileyi yollarmısın

calypso16

calypso16

Üye
Ama robot gerekiyormus galiba rootlamadım cihazı

calypso16

calypso16

Üye
Root istiyor

• Beğen
Tepkiler: asdasdasd292
H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
oda işe yaramaz hilesi yok başka sitelerde altın veya diğerlerinin hile var ama onlarda hesabınızı çalma amaçlı kanmayin kısaca maglasef hilesi yok

cjcelo

cjcelo

Üye
oda işe yaramaz hilesi yok başka sitelerde altın veya diğerlerinin hile var ama onlarda hesabınızı çalma amaçlı kanmayin kısaca maglasef hilesi yok
Biyerde gördüm adam store u hacklemiş kapalı oldugu halde 10000 gem alıyor fakat para vermiyor bulursam paylaşırım

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
freedom ile yaptım ama hesaba geçmiyo denedim dediğin nasıl yapio anlatsan yeter

cjcelo

cjcelo

Üye
Suan da tam olarak link veremem yoldayım ama youtube dan store gem hack diye arat

bahaddin53

bahaddin53

Üye
beyler hile yok ama gem kazanma var biraz zorlayabilir. anlatım mevcut

link : clash-of-clanstr.blogspot.com burda bedava gem bölümünde anlatım var youtube linkide var...

ismhlerndhl11

Üye
Ya arkadaşlar clash of clans ta hile yapmaya çalışıyorum oyun yüklenirken hileyi kapatıyo. Help me!

the06

the06

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi: