Öneri Hadi Telefonlarımızı Test Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

serverfun912

serverfun912

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Telefonlarımızı Test Edelim
Merhaba arkadaşlar telefonlarımızı test edip karşılaştırmaya ne dersiniz üstelik hafif bir test programıyla.Buradan uygulamaya erişebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

alical33

alical33

Üye
ne yönden test ediyor ?

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Lumia 620 (Diğer 620 lerden yüksek çıktı :D )

alical33

alical33

Üye
3881 aldı benim tellistede 1. oldu :D
bida yaptım 4051 oldu bida yaptım 3881 çıktı tekrar amacı çözemedim ama tuhaf :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
buda benimki

efege

Üye
Benimki

beats

beats

Üye
:tşk: 925 ile:duello:da kazandık :haha: uygulamanın handikapı testleri yaptıkça puanınız artıyor :D testi ilk uyguladığımda 3826 aldı

5800

Üye
Benimki...

Lumia 920 farkı :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
katil_197

katil_197

Üye
520 de 620 8s ve 720 den fazla aldı benimki

skynet

Üye
Her defasında farklı sonuçlar veriyor gereksiz :ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
resim koyamıyorum ama ilk denemede 3913 puan aldı

sekajmer

sekajmer

Üye
telefonda sorun olup olmadığını anlamak için bir program var mı

sekajmer

sekajmer

Üye
tmmdır kendine geldi sıkıntı yok :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ses kısma ve açma kapama tuşu çaktırma .:D.
cihaz dondumu oraya girilmiyor
cihaz dondu gibi oluyor bende de öyle olduğu için oradan kapatıp tekrar açtım sorun çözüldü sizde tamamen sistem donduysa orası farklı ve kolay kolay öyle bir şey olabileceğini sanmıyorum ben o kadar program yüklüyorum kastırıyorum arada çok nadir menüden bir programa girerken görselde yavaşlamalar var 1-2sn lik falan oda takılma değil yani

sekajmer

sekajmer

Üye
cihaz dondu gibi oluyor bende de öyle olduğu için oradan kapatıp tekrar açtım sorun çözüldü sizde tamamen sistem donduysa orası farklı ve kolay kolay öyle bir şey olabileceğini sanmıyorum ben o kadar program yüklüyorum kastırıyorum arada çok nadir menüden bir programa girerken görselde yavaşlamalar var 1-2sn lik falan oda takılma değil yani
1-2 dakika sonra düzeldi fakat benim tel her animasyonda kasıyor neden acaba ya oyunda 0 kasma, geçişlerde Full kasıyor menülerde falan

Üst Alt