Call Of Duty: Ghosts Companion (yardımcı) Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty: Ghosts Companion (yardımcı) Uygulaması
Call of duty oyunun son serisi için geliştiri firma tarafından Wp için uygulama yayınlanmış. Sanırım Xbox ve Pclerde oynayan oyuncular için. Fakat şuan Türkiye mağazasında aktif değil. Diğer bölgelerden indirmek için.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Call of duty oyunun son serisi için geliştiri firma tarafından Wp için uygulama yayınlanmış. Sanırım Xbox ve Pclerde oynayan oyuncular için. Fakat şuan Türkiye mağazasında aktif değil. Diğer bölgelerden indirmek için.
bu oyun değil galiba sadece tanıtım gibi bir şey ancak yeni çıkan bir oyunun tanıtımın böyle hemen gelmesi bile wp ye ileriki zamanlarda oyunun çıkabileceği anlamına geliyor bence güzel bir haber :tşk:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ram kısıtlaması varmı

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Evet oyun değil zaten uygulama diye belirttim. Bu oyun şuan hiçbir Mobil platformda yok.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bu oyun değil galiba sadece tanıtım gibi bir şey
tanıtımda değil galiba. bu online oyuncular için kullanılan birşey diyebiliyorum. üye adını şifreni giriyosun oyundaki karakterini burda görebiliyosun vs. vs. diye biliyorum bende :D çünkü bu tarz görmüştüm iphone de bfninki vardı arkadaş ordan bakabiliyordu kullandığı silahlara falan. ve uygulama resimlerinde adamın clan bilgileri falan var dkkat ettimde şimdi. dediğim tarz bişey olabilir

Rookie66

Rookie66

Üye
Bu çok iyi geldi..
Edit: Playstation desteği varmı?

Üst Alt