Haber Lumia 1020 Ve Altı Cihazlar 3. Kolon Desteğini Alamıycak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1020 Ve Altı Cihazlar 3. Kolon Desteğini Alamıycak.
Joe Belfiore Merak Edilen Soruları Yanıtladı
bu sorulardan bir tanesi 1020 925 920 520 gibi modellerin 3. kolon desteği alacakmı sorusuna cevabı şu oldu 3 kolon için kesinlikle büyük ekran gereklidir cevabını verdi. büyük ekran standart 5.inç ve üzeri oldugu için maalesef suan piyasada olan modeller kesinlikle 3 kolon desteği almıycak ayrıca.:D.
İnstagram,Vine,Xbox Video gibi uygulamalar sadece Lumia cihazlara mı özel ?

Joe Belfiore :Söylediğiniz uygulamalar ve gelecek uygulamalar sadece Lumia telefonlara özel olmayacak.Windows Phone sistemini geliştirmeye çalışıyoruz ve Nokia ile bu iş için ortağız.

en kısa zamanda ınstagram temple run 2 vb uygulamalar geliceğinide açıkladı .:D.

serecans

serecans

Üye
extra kolon gelsey di keşke

dakamon

dakamon

Üye
Hep aynı söylem. :kotu::huhu::huhu::huhu::huhu:

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
alical33

alical33

Üye
kırarlarsa yükleriz extra kolonu :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Haber konularında ":D" smiley'ine yer vermek biraz abes kaçıyor.

Invoke

Invoke

Üye
3. Kolon dediğiniz nedir arkadaşlar?Hee anladım ya, resimlere yanlış bakıyormuşum, ben üstteki küçük boyuttaki uygulamaları 2kolon saydım da onlar 1 kolonluk yere sığmış, küçük boyuttalarmış. Tamam teşekkürler :D

Bay H

Bay H

Üye
braayn

braayn

Üye
3.kolon olsa ne olur olmasa ne olur güncellemelerle ilgili diğer eksiklikler kapatılsın yeter bence ve adan haklıda 3.kolon büyük ekranlarda olması mantıklı 2 kolonun 5"ve üzeri 6" düşünün nasıl duracağını ??

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
3.kolon olsa ne olur olmasa ne olur güncellemelerle ilgili diğer eksiklikler kapatılsın yeter bence ve adan haklıda 3.kolon büyük ekranlarda olması mantıklı 2 kolonun 5"ve üzeri 6" düşünün nasıl duracağını ??
arada bosluk kalırdı süt gibi .:D.

respection123

Üye
3Kolon olunca küçük olur.Şöyle ayarlasalar ; Küçük kutucuklardan 5tane ekrana saığdırılsaydı iyi olurdu.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
3. kolon sanırım ekstra kutucuklar doğru mudur?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

blackcemre

Üye
ha 4.5 inç ha 5.0 inç ne fark var gitgide eski telefonlarını synbian gibi geliştirmemeye çalışıyor tebrikler başka bişey demiyorum

Invoke

Invoke

Üye
Ama 3kolon olunca kutularınız küçülecek? Onun ayarı var mı mesela şuan iki kolon ya, tek kolon yapabiliyor musunuz? Daha büyük olması için falan?

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt