------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Root yaptım hocam, sesi nasıl arttırabilirim şimdi ?
Vereceğim mod öncesi mutlaka cwm yedek alınız yüklemede oluşabilecek tüm sorumluluk size ait olduğunu biliniz.Ben root yaptığımda kullanmıştım sorunsuz. :oke:
@erko merko
Cwm menuden rom flashlar gibi flashlıyorsunuz.Sonra cihazı yeniden başlattığınızda ise
Ayarlar/Cihazım/Ses sekmesinden seçiyorsunuz.Sonra ayarlarınızı ordan yükseltiyorsunuz çok çeşitli ayarlar mevcut
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve erko merko

eroskop100

eroskop100

Üye
Arayüz de usb oluyo fakat oyunda çalışmıyor bilginiz için teşekkürler :)
USB joy center indirip oradan tuş ayarlarınızı yapıp oynayabilirsiniz. Dead Trigger oynadım ben, oyunların uyumlu olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Susayım susayim dedim ama insanı resmen salak yerine sokuyorlar htc için 4.4 kitkat güncellemesi tarihi belli oldu biz hala 4.3 bekliyoruz çok saçma gelecek musteri hizmetlerinin söylediği söz şu şekilde : 4.3 güncellemesi daha hic bir ülkeye verlmemis böyle bir söylentiyi yeni duydum dedi bende internette dolu dolu haber var bana dediki o haberler yalan bizde böyle bir bilgi yok dedi ey Allahım :) inan s4 aldığıma pişman oldum

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Susayım susayim dedim ama insanı resmen salak yerine sokuyorlar htc için 4.4 kitkat güncellemesi tarihi belli oldu biz hala 4.3 bekliyoruz çok saçma gelecek musteri hizmetlerinin söylediği söz şu şekilde : 4.3 güncellemesi daha hic bir ülkeye verlmemis böyle bir söylentiyi yeni duydum dedi bende internette dolu dolu haber var bana dediki o haberler yalan bizde böyle bir bilgi yok dedi ey Allahım :) inan s4 aldığıma pişman oldum
Valla kimse samsungdan böyle birşey beklemiyordu. Resmen kazıklandık gibi bişey.

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
eroskop100

eroskop100

Üye
Valla kimse samsungdan böyle birşey beklemiyordu. Resmen kazıklandık gibi bişey.
Bundan önce HTC kullanıyordum 1 sene sona telefona bakmıyorlar, hala s2 güncelleme alıyor diye Samsung'u tercih ettim, bilseydim böyle olacağını HTC' den devam ederdim :(

• Beğen
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Bundan önce HTC kullanıyordum 1 sene sona telefona bakmıyorlar, hala s2 güncelleme alıyor diye Samsung'u tercih ettim, bilseydim böyle olacağını HTC' den devam ederdim :(
Aslında bu iş Samsung'a oyun gibi geliyor bence. Yani güncelleme versekte bizden telefon alıcaklar vermesekte alıcaklar gibi düşünüyor sanırsam. Fakat bu güncelleme işleri yüzüden kaç kişi Samsung'dan soğudu. Şahsen ben bida telefon olarak samsung almayacağım.

• Beğen
Tepkiler: hakan93 ve suskunderbedar3
sawbaba54

sawbaba54

Üye
USB joy center indirip oradan tuş ayarlarınızı yapıp oynayabilirsiniz. Dead Trigger oynadım ben, oyunların uyumlu olması gerekiyor.
Mc4 ün de uyumlu olması gerekiyor fakat çalışmadı

best tiger

Üye
inan kardeş bende senin gibiyim htc kullandım olmadı sonra lg maceram oldu oda yanılttı beni.. o dönemler s3 favoriydi neyse s4 aldık güncellemelerden mahrum kalmamak için yine yanıldık.. en iyisi eski 3310 lardan bulup kullanmak :-D hiç böyle dertlerimiz olmaz..

• Beğen
Tepkiler: eroskop100
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Aslında bu iş Samsung'a oyun gibi geliyor bence. Yani güncelleme versekte bizden telefon alıcaklar vermesekte alıcaklar gibi düşünüyor sanırsam. Fakat bu güncelleme işleri yüzüden kaç kişi Samsung'dan soğudu. Şahsen ben bida telefon olarak samsung almayacağım.
Bu hataları 4.4 kitkat ile düzeltecekler 4.3 1 2 ay sonra da 4.4 yayınladıkları vakit çoğu kişinin gönlünü alırlar demedi demeyin

sawbaba54

sawbaba54

Üye
inan kardeş bende senin gibiyim htc kullandım olmadı sonra lg maceram oldu oda yanılttı beni.. o dönemler s3 favoriydi neyse s4 aldık güncellemelerden mahrum kalmamak için yine yanıldık.. en iyisi eski 3310 lardan bulup kullanmak :-D hiç böyle dertlerimiz olmaz..
1.si güncelleme gelince ne olacak ne değişecek 2. Güncelleme geldiğinde telefonu kullanmanız artacak mı ya da azalacak mı ?

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
1.si güncelleme gelince ne olacak ne değişecek 2. Güncelleme geldiğinde telefonu kullanmanız artacak mı ya da azalacak mı ?
Hocam mevzu bu değil mevzu güncellemeyi geç vermeleri ona bakarsan 4.3 de çoğu kişi batarya ve kamera konusunda şikayetçi biz sadece geç verdiğini dile getiriyoruz

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Hocam mevzu bu değil mevzu güncellemeyi geç vermeleri ona bakarsan 4.3 de çoğu kişi batarya ve kamera konusunda şikayetçi biz sadece geç verdiğini dile getiriyoruz
Önemli olan verimli olsun bekleriz makarasina bende takılıyorum ama bi güncellemenin geç gelmesi yüzünden samsung markasını kullanmayacam diyen arkadaşlarımız var şunu biliyoruz ki teknolijiyi ileri taşıyan bi markadır Samsung s5 için söylentilere baktığımızda çok ciddi özellikler görülecek o zaman milletimizin fikirlerini almak isterim belkide sorunları duzeltiyorlardir :-D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Önemli olan verimli olsun bekleriz makarasina bende takılıyorum ama bi güncellemenin geç gelmesi yüzünden samsung markasını kullanmayacam diyen arkadaşlarımız var şunu biliyoruz ki teknolijiyi ileri taşıyan bi markadır Samsung s5 için söylentilere baktığımızda çok ciddi özellikler görülecek o zaman milletimizin fikirlerini almak isterim belkide sorunları duzeltiyorlardir :-D
Haklısın hocam ama ne yapak ister istemez insan kızıyor

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
sawbaba54

sawbaba54

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve suskunderbedar3
sawbaba54

sawbaba54

Üye
S4 için yararlı ve güzel uygulama ya da oyun önerebilecek var mı ? :)

• Beğen

mustafaytug

Üye
19505 lere daha erken güncelleme geliyor denildi sizce gelmişmidir yada nerden bakabilirim :mahcup:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
condo06

condo06

Üye
i9500 için güvenilir stabil bir rom önerebilirmisiniz ? 4.3.3 ün gelecegi yok bari güzel bir rom yükleyeyim

Akıncı

Akıncı

Üye
root u nasıl kaldırabilirim

Üst Alt