İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
yerleşik kamera'da bu sorun yok . Sonuna kadar arkandayım . fakat gdr3+nokia black ile düzeleceği kesin (benim fikrim). GDR3 beta olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum
yalnız bi sorun var bugulu gosteriyor 925 kamerası yoksa bendemi oyle sadece?

• Beğen
Tepkiler: katil_197

sekajmer

sekajmer

Üye
yalnız bi sorun var bugulu gosteriyor 925 kamerası yoksa bendemi oyle sadece?
sen adamsın adam :D bende diyecektim ama malum son zamanlarda kamera yüzünden forumla aram pek iyi değil insanları istemeden de olsa kırıyorum.
mesela iç ortamda 820 vs 925 yaptığımda 820 ile odakladığım yere çift tık yapıyorum nokia cam ile sonuna kadar zoom yapıyor ve fotoğraf pekte bir şey kaybetmiyor yani yazılar okunuyor. 925 ile yapıyorum birebir aynısını ama olmaması gereken kayıp oluyor yan yana tuttuğumda fark göze çarpıyor. ( Gene başladım kameraya )

katil_197

katil_197

Üye
sen adamsın adam :D bende diyecektim ama malum son zamanlarda kamera yüzünden forumla aram pek iyi değil insanları istemeden de olsa kırıyorum.
mesela iç ortamda 820 vs 925 yaptığımda 820 ile odakladığım yere çift tık yapıyorum nokia cam ile sonuna kadar zoom yapıyor ve fotoğraf pekte bir şey kaybetmiyor yani yazılar okunuyor. 925 ile yapıyorum birebir aynısını ama olmaması gereken kayıp oluyor yan yana tuttuğumda fark göze çarpıyor. ( Gene başladım kameraya )
adamın suçu yokken adamı banladılar nasıl adaletse anlamadım dediğide dogruydu konuda.

sekajmer

sekajmer

Üye
bir bakayım oraya

PureFood

PureFood

Üye
yerleşik kamera'da bu sorun yok . Sonuna kadar arkandayım . fakat gdr3+nokia black ile düzeleceği kesin (benim fikrim). GDR3 beta olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum

umarım gelir. Saçma bir şey çünkü. O sorun ortadan kalkarsa mis gibi olacak

sekajmer

sekajmer

Üye
925 çok iyi ya

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Lumia 1020 için eklemişsiniz teşekkürler rengini yazmayı unutmuşum siyah kullanıyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@karahan94 Lumia925 ile özellikle makro ve iç mekan çekimlerinde çok hassas olmalısınız. Lumia820'nin size daha iyi hissi vermesinin nedeni lumia925'deki OİS özelliğinin çekim yaparken kamerayı aşırı hassaslaştırması nedeniyle çekim stabilizasyonu sağlayamamanız.

PureFood

PureFood

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke, sekajmer ve OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye
Bahadır şu fotoğraf yetmez mi sence ?
oooow mühteşem otomatik ayarda mı çekildi ? Yine helikopteri yakalamış
@karahan94 Lumia925 ile özellikle makro ve iç mekan çekimlerinde çok hassas olmalısınız. Lumia820'nin size daha iyi hissi vermesinin nedeni lumia925'deki OİS özelliğinin çekim yaparken kamerayı aşırı hassaslaştırması nedeniyle çekim stabilizasyonu sağlayamamanız.
gece çekimi otomatik ayarda s4 ü yiyip bitiriyor. s4 gece moduna alındığı zaman benim otomatik ayarıma ulaşıyor ancak

4MaGuS

4MaGuS

Üye
gece çekimi otomatik ayarda s4 ü yiyip bitiriyor. s4 gece moduna alındığı zaman benim otomatik ayarıma ulaşıyor ancak
buda benden olsun otomotik ayarda L920

sekajmer

sekajmer

Üye
anladım sanırım
buda benden olsun otomotik ayarda L920
8.7 için başarılı ben 7\24 fotoğraf çeker oldum ve müthiş ir kameraya sahip 925

PureFood

PureFood

Üye

valla ayarı bilmiyorum. 1020 kullanan bi arkadaş paylaşmıştı sanırım lumia 1020 zoom konusunda, kendi çekmiş.

sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
serecans

serecans

Üye
beni bir kez de 925 e eklermisiniz beyaz

Üst Alt