Öneri Telefon Önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
kalın ve ağır demezsen 920 derim gerçekten acayip sağlam ve eline aldığında onu hissedebiliyorsun . s3 kadar ince ve yine sağlam olsun dersen 925 derim .

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bölümümüzde günlerdir yaptığımız uyarılara rağmen tartışmaya sebebiyet vererek forum düzeninin bozulmasına ve kavga ortamına dönüşmesine sebebiyet veren arkadaşlarımıza 2 hafta geçerli olmak üzere 5'er puan uyarı cezası uygulanmıştır.

Uyarı puanı 12'ye ulaşan turbocore35 arkadaşımız banlı duruma düşmüştür.

Lütfen forumdaki mesajlarınıza dikkat edin.
Burası karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde paylaşmak, bilgi alışverişinde bulunmak, sorunlara çözüm üretmek ve tecrübeler doğrultusunda tavsiye vermek için var.

Bundan sonra forum düzeni konusunda daha hassas davranılacağını umar, iyi forumlar dilerim.
Konu açık.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Pikkaccu, The Shadow ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
şuan elindeki ile idare et bnce biraz bekle 1500 üzerine biraz ekler 1520 6" ekran al derim 20 mp kamerası 2 gb ram snapdragon 800 2.2 Ghz işlemcisi ile vazgeçilmez bir model bn820 kullanıyorum bunu zamanı gelince kardeşime verip 1520 alıcam telefon konusunda acele etme derim ama android alacaksan Lg G2 Pro al kesinlikle derim ... Fiyat performans cihazı birde LG arayuzu diğer android cihazlara göre en iyi optimizasyona sahip..
Arz ederim...

Peki Lumima 1520 ne zaman çıkar para sorun değil veririm babama durur :) 1 ay içinde zaten o limit 2000 olur
1020de pahalı şu an arkadaş için eğer wp alacaksa 925 android alacaksa g2 ama onu sevmezse xperia z alınabilir

Androidi sevmiyorum pek ya uygulama çoook ama gereksiz yarısı abuk sabuk program. ama yarayışlı proğramları çok kullandım s3 ü s4 de kullandım 2 hafta pek bi farkı yok. ikiside sağlam değil. bu yüzden sağlamlık ve kalite aynı anda olmalı lumia nın arkasında yılların tecrübesi MİCROSOFT var mağaza 1 2 yıl içinde bayağı bi gelişir sanki kim biliyordu bundan 3 sene öncesine kadar androidin bu kadar gelişeceğini nokia bağımlılık yapıyor artık ya :))
kalın ve ağır demezsen 920 derim gerçekten acayip sağlam ve eline aldığında onu hissedebiliyorsun . s3 kadar ince ve yine sağlam olsun dersen 925 derim .

1 - 2 ay bekleyeceğim yine artık ne alacağım belli olacak :)

alical33

alical33

Üye
wp yi madem beğenmissin bütçene uyan en uygun cihaz 925

• Beğen

@evleaks

Üye
Bölümümüzde günlerdir yaptığımız uyarılara rağmen tartışmaya sebebiyet vererek forum düzeninin bozulmasına ve kavga ortamına dönüşmesine sebebiyet veren arkadaşlarımıza 2 hafta geçerli olmak üzere 5'er puan uyarı cezası uygulanmıştır.

Uyarı puanı 12'ye ulaşan turbocore35 arkadaşımız banlı duruma düşmüştür.

Lütfen forumdaki mesajlarınıza dikkat edin.
Burası karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde paylaşmak, bilgi alışverişinde bulunmak, sorunlara çözüm üretmek ve tecrübeler doğrultusunda tavsiye vermek için var.

Bundan sonra forum düzeni konusunda daha hassas davranılacağını umar, iyi forumlar dilerim.
Konu açık.
peki bulutsuz bu uyarı puanlarına nerdn bakılıyor bize bildirim gelmiyor .:D.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
peki bulutsuz bu uyarı puanlarına nerdn bakılıyor bize bildirim gelmiyor .:D.

Sol tarafta, kendi profil isminize tıkladığınızda, açılan penceredeki bilgiler arasında uyarı puanınızın durumunu görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
wp yi madem beğenmissin bütçene uyan en uygun cihaz 925

ŞİMDİ BAKIYORUM LUMİA 925 in özelliklerine kullanan arkadaşlar var mı acaba bide lumia 1520 2.2 ghz 20mp kamera felan o nezaman çıkar sormak istiyorumda

@evleaks

Üye
Sol tarafta, kendi profil isminize tıkladığınızda, açılan penceredeki bilgiler arasında uyarı puanınızın durumunu görebilirsiniz.
yalnız çıkmıyorki oyle birşey ödül puanları çıkıyor ??? :D.
ŞİMDİ BAKIYORUM LUMİA 925 in özelliklerine kullanan arkadaşlar var mı acaba bide lumia 1520 2.2 ghz 20mp kamera felan o nezaman çıkar sormak istiyorumda
ocak şubat gibi gelicek

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
LUMİA 925 TASARIM OLARAK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KAMERANIN ÇIKINTISI O GÜZELLİK EKRAN FELAN CİDDEN ÇOK UYGUN :)
yalnız çıkmıyorki oyle birşey ödül puanları çıkıyor ??? :D.
ocak şubat gibi gelicek

Zaten pek birşey kalmamış o zaman bekler lumia 1520 alırım peki fiyat konusunda ne kadar bi fiyat aralığında olabilir?

@evleaks

Üye
ama bende yok o bolum nedenki ? kendimde göremiyorum .:D.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece Bizde gözükmüyor sayın admin sadece sizde ve diğer modaratörlerde gözüküyor galiba.

The Shadow

The Shadow

Üye
Sayin moderator peki 12 puana ulasinca sureli ban mi yiyoruz yoksa ebediyenmi :)

• Beğen
alical33

alical33

Üye
1520 ocakta gelecek galiba fiyatta 900 dolar gibi bişey olcakmış açıkçası ben 1520 bkliyorum :D

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
1520 ocakta gelecek galiba fiyatta 900 dolar gibi bişey olcakmış açıkçası ben 1520 bkliyorum :D
gerçekten özellikleri çok güzel ve tatmin edici :) bende bekliyeceğim artık ne yapalım nasıl olsa para yerinde duruyor yani 1800 1900 tl gibi bi parayı gözden çıkaracağız ama güzel bir cihaz alacağız :)

• Beğen
Tepkiler: alical33
alical33

alical33

Üye
gerçekten özellikleri çok güzel ve tatmin edici :) bende bekliyeceğim artık ne yapalım nasıl olsa para yerinde duruyor yani 1800 1900 tl gibi bi parayı gözden çıkaracağız ama güzel bir cihaz alacağız :)
aynen öyle bekleyelim bakalım derviş hesabına döner inşAllah :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar uyarı puanlarının, uyarıyı veren tarafından belirlenen bir geçerlilik süresi var.
O süre sonunda uyarı puanınız önceki durumuna düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve The Shadow
katil_197

katil_197

Üye
Arkadaşlar uyarı puanlarının, uyarıyı veren tarafından belirlenen bir geçerlilik süresi var.
O süre sonunda uyarı puanınız önceki durumuna düşüyor.
eee peki sadece sizmi görüyonuz u puanlarını .:D.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
Peki Lumima 1520 ne zaman çıkar para sorun değil veririm babama durur :) 1 ay içinde zaten o limit 2000 olur

Androidi sevmiyorum pek ya uygulama çoook ama gereksiz yarısı abuk sabuk program. ama yarayışlı proğramları çok kullandım s3 ü s4 de kullandım 2 hafta pek bi farkı yok. ikiside sağlam değil. bu yüzden sağlamlık ve kalite aynı anda olmalı lumia nın arkasında yılların tecrübesi MİCROSOFT var mağaza 1 2 yıl içinde bayağı bi gelişir sanki kim biliyordu bundan 3 sene öncesine kadar androidin bu kadar gelişeceğini nokia bağımlılık yapıyor artık ya :))

1 - 2 ay bekleyeceğim yine artık ne alacağım belli olacak :)
920nin beni muthiş şekilde etkikeyen videosu buydu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
dakika 2:06ya bakarsanız telefon patlayıcıyla patlatılıyo ama kasada sadece mermi delikleri var hala bi butun halinde duruyo :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt