Rom Manager (premium) V5.5.3.0

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Rom Manager (premium) V5.5.3.0
Android cihazlar için rom yöneticisi. ROM Manager (Premium) sayesinde Android cihazlarınız için güncel ve stabil ROM'ları bulup yükleyebilirsiniz.

Mevcut ROM'larınızın tam yedeğini sistem arayüzü üzerinden alabilir ve geri yükleyebilirsiniz.

Premium sürüm olmasından dolayı herhangi bir reklam alanları ve linkleri yok. Ayarlardan reklamları kapatabilirsiniz.

Kullanışlı arayüzü sayesinde mevcut ROM'ları da yönetebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır.

Google Play'de 5.99 $'a satışa sunulmaktadır.

Google Play:

Yandex.Disk:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
emreli01

emreli01

Üye
bu rom programı ile her telefona ait yeni çıkmış romlar oluyor mu ? yani bu uygulamanın rom araması yaptıgı yer neresi oluyor kimler yapıyor yüklendiginde türkçemi oluyor

Benim tel root lu değil ama elbet root atacam bi gün öğrenmek amaçlı soruyorum

Program için de teşekkürler

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bu rom programı ile her telefona ait yeni çıkmış romlar oluyor mu ? yani bu uygulamanın rom araması yaptıgı yer neresi oluyor kimler yapıyor yüklendiginde türkçemi oluyor

Benim tel root lu değil ama elbet root atacam bi gün öğrenmek amaçlı soruyorum

Program için de teşekkürler
Her telefon için otomatik rom indirmiyor kardeşim genelde çok tutulan modeller var Samsung'un galaxy modelleri gibi. Ama her cihazda rom yedekleme ve geri yükleme gibi işlemleri yapabilirsiniz.Ayrıca genelde rom'lar modifiye edildiği için içinde yine tüm diller oluyor Türkçe gibi. Yeni rom yüklemeni öneririm çünkü telefonda performans artışı oluyor. Mesela ben inTouch 2'yi ilk aldığımda 4.0.4 yüklüydü ve şu an JB 4.1.2 rom kullanıyorum ortalama %50 gözle görülür performans artışı oldu. Senin telefon modelin ne ?

emreli01

emreli01

Üye
Her telefon için otomatik rom indirmiyor kardeşim genelde çok tutulan modeller var Samsung'un galaxy modelleri gibi. Ama her cihazda rom yedekleme ve geri yükleme gibi işlemleri yapabilirsiniz.Ayrıca genelde rom'lar modifiye edildiği için içinde yine tüm diller oluyor Türkçe gibi. Yeni rom yüklemeni öneririm çünkü telefonda performans artışı oluyor. Mesela ben inTouch 2'yi ilk aldığımda 4.0.4 yüklüydü ve şu an JB 4.1.2 rom kullanıyorum ortalama %50 gözle görülür performans artışı oldu. Senin telefon modelin ne ?
Bende htc öne x plus var gerek var mi rom veya root a

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bende htc öne x plus var gerek var mi rom veya root a

Cihazın zaten gayet iyi ve hızlı o yüzden rom kurmasanda olur. Ama root edersen senin yararına olur çünkü bazı uygulamalar root istiyor Titanium Backup gibi telefonuna her şeyi ile hükmetmek istiyorsan root şart.

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt