Ram Manager Pro V5.2.2 Türkçe (gözle Görülür Hızlanma)

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ram Manager Pro V5.2.2 Türkçe (gözle Görülür Hızlanma)
Arkadaşlar RAM Manager Pro uygulamasının yeni versiyonunu sizlerle paylaşıyorum. Uygulamayı kendimde kullanıyorum SD karttan yararlanarak telefona ekstra ram sağlıyor. Hafıza kartınızın okuma/yazma ne kadar fazla olursa o kadar fazla verim alırsınız.

Not: Resimleri internetten aldığım için ingilizce gözüküyor ancak normalde uygulamanın dili Türkçe.

Google Play:

Yandex.Disk:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan

ahmetk54

Üye
Teşekkürler, cihazınızın rootlu olması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan

emre199452

Üye
ayarlarini da yazsaydin keşke kardes

MXKM

MXKM

Üye
Resimler görünmüyor!

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarini da yazsaydin keşke kardes

Kardesim orda Options kısmının altında 7 çeşit seçenek var mesela BALANCE dengeli demek, HARD GAMING telefonu zorlayan oyunlar oynayacagında seçilecek seçenek gibi vs..
Extra kısmına gelince;
SET ON BOOT: Telefon açılışında uygulama otomatik açılsın seçeneği.
LOCK LAUNCHER IN MEMORY: Launcher (Başlatıcı)yı bellekte tut.
CLEAN MEMORY: Hafızayı temizle.
CLEAN DROP CACHES: Önbelleği temizle.
SWAP FILE: Ekstra ram sağlamak için hafıza kartında oluşturulacak olan swap alanının ayarlandığı kısım.
Resimler görünmüyor!
Nasıl görünmüyor bende gözüküyor? Bir tane resim var zaten Google Play linkinden diğer resimlerine bakabilirsiniz. Resimlerde dil ingilizce gözüküyor ancak Yandex.Disk linkindeki apk dosyasını kurduğunuzda uygulama Türkçe olacaktır.

emre199452

Üye
aynen ben swap alanindan 256 MB RAM yaptim ama herhangi birartis yok

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

emre199452

Üye
aynen ext alani yapamiyorum. Telefon LG l5. Normalde hafiza kartim class 10 16 GB ama sirf ext yok diye olmuyor

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
aynen ext alani yapamiyorum. Telefon LG l5. Normalde hafiza kartim class 10 16 GB ama sirf ext yok diye olmuyor
Telefonunu CWM ile başlat orda ext alanı oluşturma vardır en sağlıklısı bu yöntem

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

emre199452

Üye
aynen onlari demedim hocam biliyorum da. Sanirim LG ext alani olusturmayii kapatmış

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
aynen onlari demedim hocam biliyorum da. Sanirim LG ext alani olusturmayii kapatmış

Kapatamaz ext alanını hafıza kartında açıyor zaten telefonla alakası yok. Yüklediğin CWM ile alakalı olabilir ama. Sen bir de MiniTool Partition Wizard programı indir pc için bilgisayarda dene ext alanı oluşturmayı ext4 dene ilk önce görmezse ext2 dene bakalım ne olacak

Üst Alt