Öneri Lumia 1020 - Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Çok Sağol hocam bulutsuz gecenin tavsiye ettiği uygulama fena çıktı çok güzel. ama şarkılarla başım belada müzik çalarda şarkıların çoğu bilinmiyor yazıyor lütfen yardımcı olun :(

turbocore35

turbocore35

Üye
Çok Sağol hocam bulutsuz gecenin tavsiye ettiği uygulama fena çıktı çok güzel. ama şarkılarla başım belada müzik çalarda şarkıların çoğu bilinmiyor yazıyor lütfen yardımcı olun :(

bilinmiyor yazıyor isim yazmıyor bunu diyorsun bunu duzeltmek için pc ne windows 7 veya uzeri ise windows phone programını lur tum muzıkleri sil tekrar programdan at ben genelde sıfırlayarak çozuyorum bu sorunu

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım düşük donanım nedeni ile Xp maalesef. Xp olan bir bilgisayarla bu sorunu çözme şansım yok ise windows 7 olan bir pc bulurum fakat bana sırasıyla yapmam gerekenleri yazarmısınız.

turbocore35

turbocore35

Üye
Bilgisayarım düşük donanım nedeni ile Xp maalesef. Xp olan bir bilgisayarla bu sorunu çözme şansım yok ise windows 7 olan bir pc bulurum fakat bana sırasıyla yapmam gerekenleri yazarmısınız.
telefonu pc ye usb ile vağlıyacaksın ondan sonea windows phone uygulamasını indirip açıcaksın ve orda uzıkler telefon diycek hepsi pc ye kopyala ondan sonra sil de ondan sonra tum muzıkleri tut programdan muzıklere at ben genelde sıfırlıyorum ama sen sıfırlama sıfırlayıncada çozuluyor sorum ama pc den yapmak daha kolay

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
windows phone uygulamasını nerden indirebilirim peki.

turbocore35

turbocore35

Üye
yukarıda dediğin gibi sistemler sadece windows 7 ve windows 8 surumlerine uyarlanmış yani xp de hiçbir şekilde çalışmaz işte link

4MaGuS

4MaGuS

Üye
indirmene gerek yok pc ye teli bagla zaten otomotik olarak kuruyor kurmazsa link veririz sana sen bir dene tabi üste arakdaşın dediği gibi xp de sorunlar var onun dışında takınca direk kendi ayarlıyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bilgisayara bağlayınca maalesef gerekli yazılımı bulamadı ve yükleyemedi verdiğiniz linkte sadece windows 7 ve windows 8 yazıyor sanırım indirmem birşeyi değiştirmez :(

turbocore35

turbocore35

Üye
telefonu bilgisayara bağlayınca maalesef gerekli yazılımı bulamadı ve yükleyemedi verdiğiniz linkte sadece windows 7 ve windows 8 yazıyor sanırım indirmem birşeyi değiştirmez :(
eee ben sana yukarda söyledim ya kardeşim xp sistemlerinde hiç bir şekilde çalışmaz windows 7 veya w8 şart

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
o zaman müzik olayı birazcık can sıkacak artık o kadar olsun :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
esas sen olmasan sorun yaşayacaktım valla 2 gündür çok yardımın dokundu sağolasın :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
bu botloader kilidi açma kapama hakkında bilgisi olan varmı beyler ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Lumia cihazlarda olması gerekiyor bir konuda görmüştüm papakudioflu bir uygulama tanıtırken cihazın botloader kilidi açık olması gerek diyordu ordan aklımda kaldı :)

turbocore35

turbocore35

Üye
Lumia cihazlarda olması gerekiyor bir konuda görmüştüm papakudioflu bir uygulama tanıtırken cihazın botloader kilidi açık olması gerek diyordu ordan aklımda kaldı :)
birsürü bootlader var ama android htc ve sonylerde bootlader açmak gerekiyor root için.
windows phone 8 için sonsuz bootlader döngüsüne giriyor bazen telefonlar sıfırlarken onu demiştir .:D.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
bakalım ne zaman tam anlamıyla öğrenicem windows phone yi bu arada bir kapak bulmuşum mükemmel ötesi fakat türkiyede olduğunu sanmıyorum bulsam hemen alırım hiç affetmem. Linki burda

turbocore35

turbocore35

Üye
bakalım ne zaman tam anlamıyla öğrenicem windows phone yi bu arada bir kapak bulmuşum mükemmel ötesi fakat türkiyede olduğunu sanmıyorum bulsam hemen alırım hiç affetmem. Linki burda
ebay dan alabilirsin 4 hafta içersinde gelir windows phone tam anlamıyla öğrenmek ustalık işidir .:D.

Takipçi Satın Al

Üst Alt