Haber Apple Online Store Açıldı Iphone'ların Türkiye'deki Gerçek Fiyatları Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple Online Store Açıldı Iphone'ların Türkiye'deki Gerçek Fiyatları Belli Oldu
Uzun zamandır gündemde olan Apple Online Store nihayet Türkiye'de açıldı.

Artık Türkiye'deki kullanıcılar da Apple Online Store üzerinden alışveriş yapabilecek. Haberin ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve gkhan136

fk555897

fk555897

Üye
Fiyatlar çok iyi.

zx6r

zx6r

Üye
Bir haftaya 2.000 adet elimde

Invoke

Invoke

Üye
Çok uygunmuş, teşekkürler elma. İyi ki buraya dükkan açtınız. =P

chethin

chethin

Üye
Online market ile cihaz satma işi büyük teknoloji üreten firmalar için çok iyi olacaktır.Bizimde beklentimiz vardı bu yönde dikkat ettim resmi fiyatları online markette diğer operatörlerin üzerine fazla fiyat eklemesinede gerek kalmadı artık onlar düşünürler napacaklarını nasıl kampanyalar tüm firmalar bu şekilde online market açsalar iyi olucak Microsoft ve Google gibi...

boran9999

boran9999

Üye
Alınması en uygunu 32 Gb olan model 2500 TL sudan ucuz birer tane edinmek lazım :biggrin:

phasan

phasan

Üye
Cok guzel oldu

partyhard

Üye
Online market ile cihaz satma işi büyük teknoloji üreten firmalar için çok iyi olacaktır.Bizimde beklentimiz vardı bu yönde dikkat ettim resmi fiyatları online markette diğer operatörlerin üzerine fazla fiyat eklemesinede gerek kalmadı artık onlar düşünürler napacaklarını nasıl kampanyalar tüm firmalar bu şekilde online market açsalar iyi olucak Microsoft ve Google gibi...
play store üzerinden nexus satılıyo zaten

Artles

Artles

Üye
Avea'da da peşin alinca böyle birşey. Herkes fiyatına laf yapıyor da Note 3'den ucuz çıktı.

0MG90

0MG90

Üye
Böyle daha iyi oldu diğer siteler vuruyor kendine kdv yi fiyat artıyor keske Google Play de acılsa da oradan Nexus alabilsek

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Böyle daha iyi oldu diğer siteler vuruyor kendine kdv yi fiyat artıyor keske Google Play de acılsa da oradan Nexus alabilsek
Google play'in yakın tarihte açılabileceğini zannetmiyorum. Daha geliştiricilerimiz bile Türkiye bölgesinden ücretli uygulama yayınlayamıyor.

• Beğen
Tepkiler: phasan, 0MG90 ve Buğra

Üst Alt