turbocore35
Üye
güncellemeyi denetledinmiTamam siliyorum
güncellemeyi denetledinmiTamam siliyorum
maalesef windows phone 8 de şuanlık bazı uygulamalarda bildirim sorunu var ama en kısa zamanda düzeltilleceğini tahmin ediyoruz uygulamayı arka planda engellediysen ondan da gelmez sadece kullanmadıgım uygulamaları engelle arka plandaBu arada eski telefonda siz Bir şey yazınca bildirim geliyordu bunda gelmiyor ben bakınca görüyorum.

whatsapp kullanıyorsan açabilirsin bende kapalı ama bildirim şakır şakır geliyor ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN .Arka planda engellemedik bir şey kalmadı
.heheyt bunu sorcagını tahmin etmiştimEngeli nasıl açarım![]()
hazırda bekliyordum seni.
.
.Arkadaşlar bugün Türkcell den Lumia 1020 aldım. İlk defa Windows Phone kullanacağım. Sizlerden ricam ilk yapmam gerekenleri ve mutlaka yapmam gereken şeyleri yazar mısınız son olarak telefon açılırken Türkcell logosu çıkıyor yazısı ile birlikte bunu nasıl yok edebilirim.şimdiden teşekkürler.
.qutye ye bas yazımın ustune basılı tut rica ederim bişey değil kardeşim ..

hıhı olmuş .
. oh başka sorcak birşey varsa sor yani çekinme .
.OO HADİ ŞARJA SANADA İYİ GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN AMİN .Hocam şarj %4 kalmış sana iyi geceler yardımların için çok teşekkürler![]()
.Sarı alacaktım ben çok şikâyet gelmiş leke asla çıkmıyor dediler bende siyah aldım ayrıca bu sabah HTC One 1300 T.L sattım
O.o yeni değil miydi daha? :/
Öncelikle şunu kurarak başlayabilirsiniz.
Windows Phone telefonların olmazsa olmaz uygulaması:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tuşlama numara tuşlamayı kolay hale falan getiriyorhocam tavsiyeniz için teşekkür ederim indirdi tam olarak işlevi nedir.
4 aylıktı memnun kalmadım maalesef :/