turbocore35
Üye
nasıl bulamadın hayret [email protected] bubulamıyorum işte![]()
nasıl bulamadın hayret [email protected] bubulamıyorum işte![]()
ben atcam şimdiingilizce king olan biri yazsın şuraya ne yazacağımızı flood atıyoruzd
![]()
ingilizce de çok yokki .sen buraya yazda bizde yazalım ki işi dikkate alsınlar![]()
. klasik soru yollayım candy crush saga windows phone 8 yazıyım onlar dönerler yarın da anlamazlarsa detaylı atarım .
.dandroid çiler lütfen dandroid forumuna gidermisiniz dandroid ve ios da indirilme sayılarını görmedin sanırım ayrıca yakın çevremde 35 yaşında ADAMLAR OYNUYOR OK BB .bu oyunu Ancak Çocuklar Oynar![]()
. MAİL attım candy crush saga ya arkadaşlardandroid Değil Androiddandroid çiler lütfen dandroid forumuna gidermisiniz dandroid ve ios da indirilme sayılarını görmedin sanırım ayrıca yakın çevremde 35 yaşında ADAMLAR OYNUYOR OK BB .. MAİL attım candy crush saga ya arkadaşlar
bize göre yani ios ve windows phone 8 kullanıcılarına göre en azından bana göre dandroid lütfen gereksiz yere mesaj yazmıyalım .dandroid Değil Android
.Anladımbize göre yani ios ve windows phone 8 kullanıcılarına göre en azından bana göre dandroid lütfen gereksiz yere mesaj yazmıyalım ..

.Anladım![]()
.iOS'da ücretlisaten ücretsiz olucak ..
o ios bu wpiOS'da ücretli
Müdür, sen yazmasaydın bunu ne hortlatmışsın helal olsun be diyecektim de sen gereksiz yazmazsın yazdığın zamanYakında geliyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız