Haber Facebook Messenger Yenilenecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Messenger Yenilenecek
iOS ve Android platformlarında bulunan Facebook Messenger uygulamasına yakın bir zamanda büyük çaplı bir güncelleme geleceği ve isminin değişeceği sızdırıldı.
Sosyal medya devi Facebook, iOS platformunda bulunanFacebook Messenger uygulamasını iOS 7'nin sade ve düz tasarımı için henüz güncellememişti. Halen daha iOS 6'nın klavyesini ve arayüzünü kullanan Facebook Messenger uygulamasına çok yakın bir zamanda güncelleme geleceği ve isminin değişeceği sızdırıldı.

Eşzamanlı olarak iOS ve Android platformlarına gelecek olan güncelleme ile Facebook Messenger yepyeni bir görünüme kavuşmanın yanında ismi de sadece "Messenger" olarak değişecek. Beyaz ve mavi tonlarının hakim olacağı yeni arayüz ile artık FB Messengeruygulaması kullanıcılara üst düzey bir kullanım yaşatacak.

Facebook Messenger'ın yeni görünümü

Mobil uygulamaları ile birçok kullanıcının olumsuztepkisine maruz kalan Facebook, bakalım radikal bir kararla arayüzünü baştan aşağı yenileyeceği Messengeruygulaması ile kullanıcıların gönlünü alabilecek mi?

• Beğen
Tepkiler: Buğra

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
bana dün geldi ve gayet güzel olmuş

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

marist

marist

Üye
Teşekkürler.

LimePie

LimePie

Üye
bana neden gelmedi :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
İos için daha guncelleme gelmedi

partyhard

Üye
bana dün geldi çok hoş olmuş bana hitap etti

PriZm

PriZm

Üye
Ben yükledim güzel birşey olmuş.Yenilik gerekliydi zaten.

Peocawe

Peocawe

Üye
Bizde neden yok hala android 4.2 :angry:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Suan bu guncellemeyı alan android surumu nedir

LimePie

LimePie

Üye
bendede yok hala bu program seçicilikmi yapıyor ya

Peocawe

Peocawe

Üye
apk olarak indirdim sorunsuz çalışıyor.

buradan indirin. Ama yüklemeden önce yüklü olanı silin ve marketten otomatik güncellemeyi kapatın. Yoksa eski sürümü yükler tekrar.

• Beğen
Tepkiler: LimePie
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

buradan indirin. Ama yüklemeden önce yüklü olanı silin ve marketten otomatik güncellemeyi kapatın. Yoksa eski sürümü yükler tekrar.
İos da indirilmez

LimePie

LimePie

Üye

eyvallah sağol bu arada uygulamanın arayüzü güzelmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt