hackchen
Üye
bu beşinci cfw yükleyişim neyi hata yapcamki ama şu var ki hata ile karşılaşmadım hakkınızı veriyimdoğru yüklememişsen böyle hatalar alman normaldir...
bu beşinci cfw yükleyişim neyi hata yapcamki ama şu var ki hata ile karşılaşmadım hakkınızı veriyimdoğru yüklememişsen böyle hatalar alman normaldir...
2 ev ekranı diye bir şey yoktur. sağ sola kaydırarak ekrandaki simgeleri gizliyorsun...üstad ev ekranı sadece iki tane yapmışın 2den fazla açamıyorum ve 2 ekrana da farklı duvar kağıtlarını koyamasamda 5800ın geçişlerinin bukadar güzel ve hızlı olacağı aklıma gelmezdi eline sağlık ...
hafıza kartını takyukledım ınternete gırmıyo ?
rica ederim. güle güle kullanteşekkür ler kardeş
jaf ile flaşlıyacaksın phoenixle değilimdaaaaaaaat :/ Ben yapamadım bana yardımcı olabilir misiniz ? teşekkürler güzel cwf
ofw dosyalarıyla aynı şekil flaşhlatelefonu eski sistemine nasıl çevireceğiz acil cevap
kullandığım modların çoğu modlar bölümünde var araştırırsan bulursun...Abi şu şarj olurken yeşil ışık yanıyor ya o modu nerden bulabilirim
telefonumdaki ara ara kapanma sorunu yazılımsal da değilmiş, hem artık miladını iyice doldurmuştu, lg g2 ye geçerek aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.. bu yazılımda emeği geçen arkadaşa da teşekkürü bir borç bilirim, çok rahat ettirdi bu fw.. Teşekkürler. Yeni telefonun hayırlı olsun. format atmadan bilgilerini nasıl kurtarabileceğin hakkında bir bilgim yok ama konu açarak daha detaylı yardım alabilirsin...Ne günlerim geçti bu telefonla..telefonumdaki ara ara kapanma sorunu yazılımsal da değilmiş, hem artık miladını iyice doldurmuştu, lg g2 ye geçerek aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.. bu yazılımda emeği geçen arkadaşa da teşekkürü bir borç bilirim, çok rahat ettirdi bu fw..
yeni telefona geçtik ama bu sefer de 5800ın kilit kodunu bulamıyorum, rehberde bi dolu numara var, mesajlarda msjlarım var, acaba bunları format atmadan nasıl kurtarabilirim?
jafta yapılan işlemleri kopyala buraya yapıştır daha çok yardımcı olayımkardeş ben yükledim flash diyorum power yuşuna basıyorum yükleniyo telefon açılmıyor ama basılı tutarsam açılıyo neden acaba
karddeşim gerekli açıklama ana başlıkta var eksiksiz yaparsan rahatlıkla yükleyebilirsinMerhaba, benimde elime bir 5800 geçti ve bu cfw'yi atmak istiyorum. Genel olarak bir cfw atma rehberi varsa linkini verir misiniz? İlk defa Nokia telefona atıyorum, daha önce galaxy S2'ye atmıştım.![]()