Haber Google Nexus 5, 1 Kasım’da Sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Nexus 5, 1 Kasım’da Sunulabilir
Hem tablet ham de akıllı telefon segmentinde yükselişini sürdüren Google, yeni akıllı telefonunu sunmaya hazırlanıyor. Firmanın yeni akıllı telefonuNexus 5 olarak adlandırılmış ve büyük ihtimalle de bir kaç gün içerisinde resmi olarak duyurulacak.

Henüz kesin çıkış tarihi belli olmasa da akıllı telefon ve tabletler için ilk bilgilerin geldiği en güvenilir kaynak olan @evleaks, Twitter üzerindenGoogle Nexus 5 akıllı telefonun beyaz renkli görselini yayınladı. Görsel ile birlikte önemli bilgilerden bir tanesi de Tweet’te yer alan 11/1 ifadesi. Bu da Nexus 5‘in 1 Kasım‘da sunulacağını gösteriyor.

Google Nexus 5′in üretimi bir önce ki modelde olduğu gibi LG tarafında gerçekleştiriliyor. 5″ büyüklüğünde 1080p Full HD ekrana sahip olacak olan akıllı telefonda 2.2Ghz dört çekirdek Qualcomm Snapdragon 800yonga seti olarak belirlenmiş.

3GB sistem belleği ve 16GB/32GB dahili veri kapasitesi sunacak olanNexus 5 akıllı telefon ayrıca 8MP OiS destekli arka kamera ve 1.2MP ön kamera sunacak.

Yeni nesil Nexus 5 akıllı telefon ayrıca fiyat olarak da iddialı geliyor. Akıllı telefonun 16GB modelinin 299$ gibi oldukça rekabetçi bir fiyat etiketi ile sunulacağını belirtelim.

Google Nexus 5, 1 Kasım’da sunulabilir

• Beğen
Tepkiler: n000k

mehmettech

mehmettech

Üye
Normalde 500küsür lira olan bir tel 1000küsür liraya satılırsa yani artık bişey diyemiyorum..

Invoke

Invoke

Üye
3GB ram mi O.o

• Beğen
Tepkiler: Dede
LimePie

LimePie

Üye
299 dolar en fazla 589 tl gibi bir fiyata denk geliyor bizim buralarda gene 1.000 tl üstü olacaktır.amazon.com dan alacaksın telefonu çok ucuz ya daha demin note 3'e baktım fiyatı 1.380 tl çok iyi bence

Invoke

Invoke

Üye
Nasıl alacaksın ama geliyor mu öyle?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Gpu bilgisi yok hiç. Nedir bu telefonda kullanılan grup? Mert?

KayraBey

KayraBey

Üye
Adreno 330 yakışır...

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ozakin70

ozakin70

Üye
g2 varken geresiz bi cihaz olacak gibi yinede güncel takılmak isteyenler alabilir onun haricinden ben sanmıyorum yani g2yi geçeceğini

The Shadow

The Shadow

Üye
g2 varken geresiz bi cihaz olacak gibi yinede güncel takılmak isteyenler alabilir onun haricinden ben sanmıyorum yani g2yi geçeceğini
:oha::oha::oha: ilk kez nexus bir modeline gereksiz diyen bir arkadaşa rastladım :D bence rahatlıkla geçer g2 yi :)

0MG90

0MG90

Üye
1000 lira üstü gelirse şaşmam

KayraBey

KayraBey

Üye
Ekran kalitesi aynı olur bence. Fiyatını göreyim öleyim :D

Sarangni

Sarangni

Üye
299 dolar en fazla 589 tl gibi bir fiyata denk geliyor bizim buralarda gene 1.000 tl üstü olacaktır.amazon.com dan alacaksın telefonu çok ucuz ya daha demin note 3'e baktım fiyatı 1.380 tl çok iyi bence

Amazon, Türkiye'ye elektronik ürünler göndermiyor diye biliyorum.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Nexus 5 1399 liradan gelecek büyük ihtimal

Takipçi Satın Al

Üst Alt