Haber Whatsapp Beta Sürümü Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Whatsapp Beta Sürümü Windows Phone Mağazada

Son dönemde bütün mobil platformların en gözde mesajlaşma servisi haline gelen Whatsapp Windows Phone platformunun da en popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi konumunda.

Geçtiğimizde gunlerde yeni bir güncelleme alan ve Windows Phone Güncelleme3'ün verdiği yeni izinlerden sonra ekran döndürme kilidi özelliği kazanan uygulama Windows Phone platformunda yeni bir uygulamaya imza atıyor. Windows Phone mağazadaki Whatsapp uygulamasının yeni yayınlanacak olan güncellemeleri artık Whatsapp Beta uygulamasıyla test edilebilecek. Windows Phone platformunda bu uygulamaya ilk olarak Microsoft'un geliştirdiği Facebook uygulamasıyla şahit olmuştuk. Umarız bu çalışma daha iyi uygulama ve özelliklerinin daha kısa zamanda yayınlanmasına yardımcı olur.

Whatsapp Beta uygulamasını Windows Phone telefonlarınıza indirebilirsiniz.

Güncelleme (bulutsuzgece):

Önemli Not: Hem normal sürümü hem de betayı aynı anda kullanamazsınız. Birini doğruladığınız anda diğerinin aktivasyonu geçersiz duruma düşer. Yani betayı doğrularsanız normal sürüm devredışı kalır. Tekrar normal sürümü doğrularsanız bu defa beta sürüm devredışı kalır. Hangisini kullanmak istiyorsanız onu kullanmak zorundasınız. Tamamen sizin isteğinize bağlı. Beta sürümünün tıpkı Facebook Beta'da olduğu gibi güncellemeleri biraz daha erken alma durumu olacaktır muhtemelen. Tek farkı bu.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
hadi hayırlısı, haber için teşekkürler abi... bu arada ikisinide aktif etsek birinden birine kesin gelir bildirimler demi :D ama şarjı sömürür tabi...

turbocore35

turbocore35

Üye
hadi hayırlısı, haber için teşekkürler abi... bu arada ikisinide aktif etsek birinden birine kesin gelir bildirimler demi :D ama şarjı sömürür tabi...
edemiyosun hata veriyor doğrulama başarız diye :D

alical33

alical33

Üye
linke tıklayınca yine whatsapp uygulamasına gidiyor beta falan yazmıyor ?

turka_10

Üye
yükledikten sonra güzel haberi veriyo arkadaşlar yüklemeyin hemen sizi ücretli sürüme alıyo 1 ay bedava sonra 1.75 krş falan diyo diğer sürümden de Bi farkı yok betanın

respection123

Üye
Whatsapp 1 yıl ücretsiz değilmiydi?

turka_10

Üye
Valla bende ole biliyorum ama şu paylaşılan betayı yükledim ondan sonra 1 ay ücretsiz sonra 1.kusur krş yazıyodu altında da niçin reklam almıyoruz diye Bi buton vardı :)

katil_197

katil_197

Üye
ücretsiz dediği sizin numaraya 1 yıl beleş yapıyor oda kalan beleşlik süresini söylemiş size :D

turka_10

Üye
valla ole olma ihtimali yok ben teli gecen sene aralığın ortasında aldım hadi 1 ay sonra whatssappı yükledim diyelim ocak a kadar zamanım olmalı :)

katil_197

katil_197

Üye
daha önce başka telefonda kullanmışlardır belki :D

Bay H

Bay H

Üye
valla ole olma ihtimali yok ben teli gecen sene aralığın ortasında aldım hadi 1 ay sonra whatssappı yükledim diyelim ocak a kadar zamanım olmalı :)
hesap bölümünde son kullanma tarihi yazar orada yazan tarihe kadar kullanımı hakkınız var.

turka_10

Üye
16.12.2013 son gün muş ole yazıyo ama betayı yükledikten sonra niye ole dedi onu anlamadım

turbocore35

turbocore35

Üye
OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
İlk güncellemesini aldı ;)

Üst Alt