umutcan08
Üye
New Star Soccer Para Hilesi %100 - Root'lu Cepler Için
Merhaba arkadaşlar bunu daha önce bulan varmı bilmediğim için ben tekrar paylaşıyorum. Kendi çabalarımla basit bir şekilde buldum hileyi. Bunun için telefonunuzun root'lu olması lazım ve super user izni vermeniz lazım. Hileye geçelim.
İlk olarak ben hileyi daha önce yaptığımdan bir kaç ekran görüntüsü gösterecem sonra hileye geçecem.
Şimdi hileye geçelim. Göründüğü gibi param 88,318 $ ve herşeyim açık. Sizde birazdan paranızı arttırıp. Herşeyi açacaksınız yükselteceksiniz.
XPlore programını açıyoruz ve root bölümüne geliyoruz.
Root > data > data > com.newstargames.newstarsoccer bu bölüme geliyoruz bu bölümden shared_prefs'i açıyoruz. Alttada göründüğü gibi MonkeyGame.xml dosyası var.
MonkeyGame.xml dosyasına basılı tutun ve metni düzenle deyin.
Alttaki resimde ok işaretiyle gösterdiğim yer şimdiki param(88318) üstte koyduğum ilk resimde de gözüküyor zaten. Not: Bu bölümde içinde çok fazla yazı olduğundan kasabilir aldırış etmeyin programı kapatmayın.
Şimdi burdaki sayıyı 999999 değerini geçmeyecek şekilde değiştiriyoruz. Ben 10000 arttırarak 98318 yaptım.
Şimdi kaydedin ve XPlore'yi kapatıp oyuna geçin ve tadını çıkarın.
Gördüğünüz gibi benim param 98,318 oldu.
Twitter'dan Takip Edin:
İlk olarak ben hileyi daha önce yaptığımdan bir kaç ekran görüntüsü gösterecem sonra hileye geçecem.
Şimdi hileye geçelim. Göründüğü gibi param 88,318 $ ve herşeyim açık. Sizde birazdan paranızı arttırıp. Herşeyi açacaksınız yükselteceksiniz.
XPlore programını açıyoruz ve root bölümüne geliyoruz.
Root > data > data > com.newstargames.newstarsoccer bu bölüme geliyoruz bu bölümden shared_prefs'i açıyoruz. Alttada göründüğü gibi MonkeyGame.xml dosyası var.
MonkeyGame.xml dosyasına basılı tutun ve metni düzenle deyin.
Alttaki resimde ok işaretiyle gösterdiğim yer şimdiki param(88318) üstte koyduğum ilk resimde de gözüküyor zaten. Not: Bu bölümde içinde çok fazla yazı olduğundan kasabilir aldırış etmeyin programı kapatmayın.
Şimdi burdaki sayıyı 999999 değerini geçmeyecek şekilde değiştiriyoruz. Ben 10000 arttırarak 98318 yaptım.
Şimdi kaydedin ve XPlore'yi kapatıp oyuna geçin ve tadını çıkarın.
Gördüğünüz gibi benim param 98,318 oldu.
Twitter'dan Takip Edin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız