A.i Type Keyboard + Plus Apk 1.9.9.5

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
A.i Type Keyboard + Plus Apk 1.9.9.5

uygulama market linki 4.5 dolar :

uygulamayı eklentıden ındırebılırsınız

Uygulamanin full surumudur arkadaslar turkçe tahmınlerıde betadan cıktı ve gayet guzel oldu.
kendım kullanıyorum ve favorım sızede tavsıye edebılırım.
temaları, emojı eklentısı ve klavyenın boyutunu ayarlama gıbı bırcok ozelliığı bulunuyor klavyenın...

uygulamanın turkce eklkentısı ucretsız :

uygulamanın emojı eklentısı ucretsız :

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: AHMED..., clevered, Anil-D ve 1 kişi daha

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Akıncı

Akıncı

Üye
güzele benziyor abi deneyelim bir eline sağlık :)

corus54

corus54

Üye
Eline sağlık güzel çalışmaKlavyenin uzerinden parmakları. Kaldirmadan yazma ayarını. Bulamadım yardim edersen sevinirim tesekkurler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

civcivim76

civcivim76

Üye
Emegine saglik harikasiniz

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler abi

corus54

corus54

Üye
Tamam

e_doga_n

Üye
Selam A.I.type Keyboard Plus v1.9.5 Yuklu su hatayı alıyorum android market doesn't recognize this installation as valid

Çözebilecek olan varmı acaba
Şimdiden Tesekkurler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Selam A.I.type Keyboard Plus v1.9.5 Yuklu su hatayı alıyorum android market doesn't recognize this installation as valid

Çözebilecek olan varmı acaba
Şimdiden Tesekkurler

Yuklu uygulamalardan uygulamaya gelip "veriyi sil" yap duzelir

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
AHMED...

AHMED...

Üye
bu klavye bi harika dostumda plus diye indiriyorum plus gibide kullanıyorum bellı bir muddet sonra yakalanıyomu ney her yazi yazacagımda uyarı geliyor google play plus download gibi bu klavyeyı ücretsizde olsa kullanmanın bir imkanı varmı google playdan ücretsiz indirdigiminde süresi var buradan başka yabancı sitelerdende indirip denedim bir müddet sonra aynı uyarı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bu klavye bi harika dostumda plus diye indiriyorum plus gibide kullanıyorum bellı bir muddet sonra yakalanıyomu ney her yazi yazacagımda uyarı geliyor google play plus download gibi bu klavyeyı ücretsizde olsa kullanmanın bir imkanı varmı google playdan ücretsiz indirdigiminde süresi var buradan başka yabancı sitelerdende indirip denedim bir müddet sonra aynı uyarı

Playdan ucretsiz olanin suresi dolunca silip tekrar kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
abi kurduktan sonra 3 5 gün içinde sürekli bu hatayı alıyorum devamlı kaldırıp tekrar kuruyorum buna bi çözüm lazım klavye çok iyi

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Takipçi Satın Al

Üst Alt