Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

kabus-22

Üye
bende son cümleye gelene kadar kendi içimden diyordum benim class 10 die ama son noktayı iyi koymuşsunuz. :D giden dosyalar önemli değil saolsn android sistemi google plus sayesinde hemen atıo fotoları onun için sorun olmadı ama olduğu gibi bloke oluyor kart ve foto dahi çekmemeye başlayabiliyor. Bu arada boyut 16GB. Peki bunu nasıl düzeltebiliriz biçimlendirme harici ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Malesef biraz zor dediğim gibi bunu sebebi dosyaları check edilmesi sırasında siz tabi görmüyorsunuz boyut yani biriktirilen dosya boyutu ne kadar yüksek ise sorun olması okadar yüksek :oke:.Karttan alabildiklerinizi alın ve formatlayın ayrıca çeşitli pc'lere bağlantı kurduğunuzda tara ve düzelt işlemini yapmayınız asla.Zira kartınız o anda hem windows hemde android sistemi arasında olduğu için bu tip sorunlar yaşayabilirsiniz.

Ufak bir reklam :D gözünü seveyim linux sisteminin :D

kabus-22

Üye
:D çok sağolasın dostum. Valla linux sistemini bende seviyorum ama kullanması alışana kadar zor.Ufaklıktan beri windowçu olduğumuz için gerisi zor bana.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim yaş 40'a geldi 20 yıldır neredeyse her türlü sürümünü kullanırım işim gereği bu nedenle hep el latında bir makinada kuruludur :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.

kabus-22

Üye
kullandığın sürümü paylaşabilirsen çok sevinirim.Alt seviye latop yada masaüstüne kurarım bende...

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mint 15 ve bactrack bölümümüz var burada belki gözünden kaçmıştır Linux :oke:

kabus-22

Üye
Evet kaçmış teşekkür ettim tekrardan bilgilendirdiğin için iyi çalışmalar iyi akşamlar... :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim :)

kolay41

Üye
Beyler bende de s4 acilis ligosunu degistiremiyorum. Hangi kodu denediysem olmadigi bildiginiz kodlari yazarmisiniz. ?

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Son günlerde samsung galaxy s4 gt 19500 telefonum şarjım %20-%30 civarlarındayken kapanıyo. Şarj aletini takıp geri açtığımda ise şarj %0 gözüküyo. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü bilen biri yardım edebilirse sevinirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Son günlerde samsung galaxy s4 gt 19500 telefonum şarjım %20-%30 civarlarındayken kapanıyo. Şarj aletini takıp geri açtığımda ise şarj %0 gözüküyo. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü bilen biri yardım edebilirse sevinirim.
Cihazınızı hiç sıfırlama yaptınızmı ?

Mert_c21

Mert_c21

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

kolay41

Üye
Bataryani degistir.

serhat112

Üye
ekran ayarlarını otomatikten kaldır bence manuel yap gereksiz kullanmadığın uygulamaları kaldır şarj 2-3 gün gider.genelde ekran çok yiyor şarjı

Mert_c21

Mert_c21

Üye
ekran ayarlarını otomatikten kaldır bence manuel yap gereksiz kullanmadığın uygulamaları kaldır şarj 2-3 gün gider.genelde ekran çok yiyor şarjı
Benim sorunum şarjın gitmemesiyle değil bataryamda şişme var artık doğru düzgün açık kalmıyo bile. O yüzden servise götürüp bataryamı değiştiricem yine de teşekkürler =)

Anil-D

Anil-D

Üye
4.3 bekle ve fmr memory cleaner kullan 700 e kadar iniyor

ShadowKing18

Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar bir problemim var bazen klavyede x tusuna basamiyorum görmüyor diger tum tuslar çalışıyor fakat basili tuttugumda ancak görüyor sonradan düzeliyor boyle bir sıkıntı yasayip cozen oldu mu

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende gayet düzgün cihazi fabrika ayarlarina döndürmeyi denedinizmi

ShadowKing18

Üye
Sorunum düzeldi ilk defa böyle bir şey oldu

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim bu gt-i9500 ile gt-i9505 i hangisinin hangisi olduğunu nasıl anlarız ? Açılış logosunda felan mı yazıyor ?

Üst Alt