Haydaravısyon danışma hattı

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
[h=1][/h]* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiğinda onlara mültecilermis gibi bakariz?
* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?
* Neden insanlar birbirlerine sarilinca sağa-sola sallanirlar?
* Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sinifina kadar öğretmene "öğretmenim" diye seslenirken altıncı sınıfta bir anda "hocam" diye seslenmeye başlarlar?
* Neden sınavlarda "4 yanlış bir doğruyu götürür" şeklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırırlarda; "4 doğru bil, bir doğru da bizden" şeklinde bir kampanya başlatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
* Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıkınca kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır yoksa ondan tırstığımız için midir?
* Neden dükkanını kapatip giden esnaf, kapıya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittiğini nasil anlarız
* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kişi bizi izliyor...
* Düğünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?
* Neden bazı kızlar şirin bir hayvancağiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?
* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?
* Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?
* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayı bayılıp bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçeneğini işaretleyen bir takım saf kişiler mevcut mudur?
* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran
boru görmüşler midir?

* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çıktığını bilmemekte midir?
* Neden futbol takımı olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur?
* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacağım" şeklinde bir madde mi vardir?
*Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
*Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?
*Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
*Niçin fare kokulu kedi maması yok?
*Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
*Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır?
*Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?
*Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?
*Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?
*Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
*Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?
*Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
*Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

Hadi cevap ver :D

- - - Eklendi - - -

yapıştırınca farkettim baya uzun olmuş ya :D

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

Metin MF

Metin MF

Üye
apapap

Uhops

Uhops

Üye
Cevap veren olmadı :@
Ha bide senin imzanın yükseklği fazla değilmi?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
[h=1][/h]* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiğinda onlara mültecilermis gibi bakariz?
* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?
* Neden insanlar birbirlerine sarilinca sağa-sola sallanirlar?
* Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sinifina kadar öğretmene "öğretmenim" diye seslenirken altıncı sınıfta bir anda "hocam" diye seslenmeye başlarlar?
* Neden sınavlarda "4 yanlış bir doğruyu götürür" şeklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırırlarda; "4 doğru bil, bir doğru da bizden" şeklinde bir kampanya başlatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
* Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıkınca kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır yoksa ondan tırstığımız için midir?
* Neden dükkanını kapatip giden esnaf, kapıya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittiğini nasil anlarız
* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kişi bizi izliyor...
* Düğünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?
* Neden bazı kızlar şirin bir hayvancağiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?
* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?
* Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?
* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayı bayılıp bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçeneğini işaretleyen bir takım saf kişiler mevcut mudur?
* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran
boru görmüşler midir?
* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çıktığını bilmemekte midir?
* Neden futbol takımı olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur?
* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacağım" şeklinde bir madde mi vardir?
*Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
*Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?
*Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
*Niçin fare kokulu kedi maması yok?
*Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
*Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır?
*Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?
*Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?
*Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?
*Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
*Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?
*Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
*Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

Hadi cevap ver :D

- - - Eklendi - - -

yapıştırınca farkettim baya uzun olmuş ya :D

*bir otobise bindiginde otobüs içindeki yolcular arasında böyle böyle bişey nasıl desem
bir bağ yakınlaşma oluşur, başka otobüsten yolcu aktarılıdıgında bu şeyi bozar
* bir belgeselde izledin uzayda kordınat 6 nokta ile belirlenir bu altı noktayıda sıfır
orjın noktasına belirir şimdi ben sana evimin nerde oldugunu tarif etmeye çalışırken
belediyeden aşşaga in ikinci soldan dön gibi tarif ederim
*mutluktan beyinin denge merkezinin blake olup ayamızın yerden kesildigini sandıgımız için
*yazın çocuk yaşlarda camiye kuran kursuna giden çocukların kavram kargaşası
yaşamamaları için ilk okulda ögretmenim demeleri isteniyor.
*dört yanlış yapana ceza verilerek dört doğru yapana zaten ödül verilmiş olmuyor mu :)
sınava giren bütün ögrenciler birbirine rakıpler rakibine verile -1 puan başarılı olana +1 anlamına
* tırstıkları için
* 10 sayını zihin algılamakta zorlanır 10 rakam değil 1234567890 bunlar rakamdır
bu markaertde yapılann 9.99 tl gibi yapılan basıt oyunlar
*sadece türkiyede değil avrupada yaşayan türklerde izliyor
*Yunanistan
*ateist olduklarından
*çünkü cuma ve pazar büyük gün cumartesi ve pazartesi sıradan günler
*otobüsü kullanan şöfur acısından bir terslik yok
*sözleşmeye okumdan kabul ediyorum diyen saf insan daha çok :)
*içinden su geçen 16lik su borularıda çeşmeyi açınca ti sesi hep çıkar boru diyince
aklınıza pipet mi geliyor
*ıpana 7 önce maymunlar üzerinde test ediliyor daha sonra para karşılında insan denekler üzerinde
sonra piyasaya çıkıyor
*özel isimler büyük harfle yazılır büyük harfin okunuşu küçügüne böre farklıdır
*doktorların plakası dc seri oldugundan
*limonlu gazoz değil o limon aromalı gazoz
*karanlık ışıgın otobanıdır "bu yol nere gider yol bir yere gitmez yol bir durma biçimidir yaşamak hızlı bir ölme biçimidir gerden gerden sözcügüne bir kuyumcuda rastlaesın kasapta da o bir beslenme biçimidir."
* ışık hızı giden araba ile ışıkta hız hazanır iki kat daha ışık hızı ile gider
*patenti bende olduğu için başkasının üretmesine izin vermiyorum
*nano teknoloji ile
*uluslar arası uçuşlarda yolcuların iniş yapılacak ülkeden başka yere kaçak gitmemesi için
*yapıştırıcının için tavalarda olna teflon ile kaplanmış oldugundan
*telefonlar kullanan kişinin seçtigi melodide çalar
* falcı bilir falcaya gidecek olan kişi falcının nerde olduduğunu saaç kaçta gidecegini bilmez
alınan randevüde falcı yarın saat 12 de geleceksin diyorsa bu kehanettir müşterisi ölmezsem inşallah der :)
*http://www.maxicep.com/konu-disi/ak...en-cikmadi-haydi-maxicep-711830-4-yazdir.html
*bölünerek çovaldıgından
*boyalı yüzey 12 saatte kurudugu için
* aynı maddeler boyutlarına göre farklı fiziki özellikler gösterir inşaatlarda
betonun %0,03 lük esnemesi hiç hesaba katılmazken gök delenlerde en üst katlarında
ağaç gibi sallanmaya neden olur

şimdi diyorlar eskiden insaların boyu çok uzun muş bir kemik yapısının inceleyin
hiç mümkün değil

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Uhops

Uhops

Üye
*bir otobise bindiginde otobüs içindeki yolcular arasında böyle böyle bişey nasıl desem
bir bağ yakınlaşma oluşur, başka otobüsten yolcu aktarılıdıgında bu şeyi bozar
* bir belgeselde izledin uzayda kordınat 6 nokta ile belirlenir bu altı noktayıda sıfır
orjın noktasına belirir şimdi ben sana evimin nerde oldugunu tarif etmeye çalışırken
belediyeden aşşaga in ikinci soldan dön gibi tarif ederim
*mutluktan beyinin denge merkezinin blake olup ayamızın yerden kesildigini sandıgımız için
*yazın çocuk yaşlarda camiye kuran kursuna giden çocukların kavram kargaşası
yaşamamaları için ilk okulda ögretmenim demeleri isteniyor.
*dört yanlış yapana ceza verilerek dört doğru yapana zaten ödül verilmiş olmuyor mu :)
sınava giren bütün ögrenciler birbirine rakıpler rakibine verile -1 puan başarılı olana +1 anlamına
* tırstıkları için
* 10 sayını zihin algılamakta zorlanır 10 rakam değil 1234567890 bunlar rakamdır
bu markaertde yapılann 9.99 tl gibi yapılan basıt oyunlar
*sadece türkiyede değil avrupada yaşayan türklerde izliyor
*Yunanistan
*ateist olduklarından
*çünkü cuma ve pazar büyük gün cumartesi ve pazartesi sıradan günler
*otobüsü kullanan şöfur acısından bir terslik yok
*sözleşmeye okumdan kabul ediyorum diyen saf insan daha çok :)
*içinden su geçen 16lik su borularıda çeşmeyi açınca ti sesi hep çıkar boru diyince
aklınıza pipet mi geliyor
*ıpana 7 önce maymunlar üzerinde test ediliyor daha sonra para karşılında insan denekler üzerinde
sonra piyasaya çıkıyor
*özel isimler büyük harfle yazılır büyük harfin okunuşu küçügüne böre farklıdır
*doktorların plakası dc seri oldugundan
*limonlu gazoz değil o limon aromalı gazoz
*karanlık ışıgın otobanıdır "bu yol nere gider yol bir yere gitmez yol bir durma biçimidir yaşamak hızlı bir ölme biçimidir gerden gerden sözcügüne bir kuyumcuda rastlaesın kasapta da o bir beslenme biçimidir."
* ışık hızı giden araba ile ışıkta hız hazanır iki kat daha ışık hızı ile gider
*patenti bende olduğu için başkasının üretmesine izin vermiyorum
*nano teknoloji ile
*uluslar arası uçuşlarda yolcuların iniş yapılacak ülkeden başka yere kaçak gitmemesi için
*yapıştırıcının için tavalarda olna teflon ile kaplanmış oldugundan
*telefonlar kullanan kişinin seçtigi melodide çalar
* falcı bilir falcaya gidecek olan kişi falcının nerde olduduğunu saaç kaçta gidecegini bilmez
alınan randevüde falcı yarın saat 12 de geleceksin diyorsa bu kehanettir müşterisi ölmezsem inşallah der :)
*http://www.maxicep.com/konu-disi/ak...en-cikmadi-haydi-maxicep-711830-4-yazdir.html
*bölünerek çovaldıgından
*boyalı yüzey 12 saatte kurudugu için
* aynı maddeler boyutlarına göre farklı fiziki özellikler gösterir inşaatlarda
betonun %0,03 lük esnemesi hiç hesaba katılmazken gök delenlerde en üst katlarında
ağaç gibi sallanmaya neden olur

şimdi diyorlar eskiden insaların boyu çok uzun muş bir kemik yapısının inceleyin
hiç mümkün değil
Bazı yerler saçma olmuş ama emeğe saygı. :tşk:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
haydaravisyon bişey sorcam. bu sorunun cevabını bulsana :D ne istersek sorabiliyormuşuz :D
soru =
5 tane tek rakamın toplamı 40 edecek toplama işleminden başka işlem yapamıyoruz 0 kullanamıyoruz. kullandığımız bir sayısı istediğimiz kullana biliriz.

ör k 9+9+11+1+ ... = 40 gibi

33+3+3+1

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:ehe :ehe

Seglopsi

Seglopsi

Üye
orada 3 rakam var ama :)

PixelWolf

Üye