Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Nova26

Nova26

Üye
iyi günler hakan abi senin evolsdaki avkon2 nin dosyalarını atar mısın editleme yapacağım da dosyaları nvg olduğu için olmuyor atarsan çok teşekkür ederim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hakan Kardeşim ben nokia 701e rompatcher atıyorum.yazılıma Gömüyorum evols a..bir türlü auto start i yapamadım.telefonu her kapa açta yamaları tekrar aktif etmek gerekiyor..core da noncriticallist cmd yi düzenlemek gerekiyormuş galiba.bilgin varsa yardımcı olur musun yapalım şunu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler hakan abi senin evolsdaki avkon2 nin dosyalarını atar mısın editleme yapacağım da dosyaları nvg olduğu için olmuyor atarsan çok teşekkür ederim
yazılımdan çek ve mod konularını bu konu altında yazmayınız lütfen
hakan Kardeşim ben nokia 701e rompatcher atıyorum.yazılıma Gömüyorum evols a..bir türlü auto start i yapamadım.telefonu her kapa açta yamaları tekrar aktif etmek gerekiyor..core da noncriticallist cmd yi düzenlemek gerekiyormuş galiba.bilgin varsa yardımcı olur musun yapalım şunu :)
Core /private/ 2000D75B / swpnoncritical /noncriticalswpcmdlists.rsc dosyasını düzenlemen gerek. ayrıca gömdüğün rom patcherda auto başlat hatası olup olmadığınıda kontrol et

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tamam deneyeceğim dostum sağolasın..

MaxipmaN

Üye
tarayıcı donuyor mu fixlli varmış bunda galiba?

cebimci

Üye
bir yerde hata yapmış olmalısın. sensör dosyası o

hocam yanlış yaptığımı sanmıyorum dediğiniz dosyayı orjinalin den çekip aynı yere aktardım fakat bu 10282F0F.txt dosya yoktu.. Bu 10282fof.txt dosya vardı onu değiştirdim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam yanlış yaptığımı sanmıyorum dediğiniz dosyayı orjinalin den çekip aynı yere aktardım fakat bu 10282F0F.txt dosya yoktu.. Bu 10282fof.txt dosya vardı onu değiştirdim
büyük küçük harfle yazılması sorun yaratmaz. sensör hassasiyeti dosyası odur orjinalin dosyayı kullanırsan orjinal hassasiyete döner kardeşim

TroLL28

TroLL28

Üye
:tşk:

radoxx

radoxx

Üye
hocam e posta bildirimi var mı yoksa ekleyebilir misiniz ? E postama mail geldiğinde mesaj olarak ekrana gelmesinden bahsediyorun, orjinal yazılımda sadece bildirim sesi geliyor ana ekrana bakıyorum hiçbir şey yok.ayrıca cihazın 1. Mi 2. Mi nesil olduğunu nasıl öğrenebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam e posta bildirimi var mı yoksa ekleyebilir misiniz ? E postama mail geldiğinde mesaj olarak ekrana gelmesinden bahsediyorun, orjinal yazılımda sadece bildirim sesi geliyor ana ekrana bakıyorum hiçbir şey yok.ayrıca cihazın 1. Mi 2. Mi nesil olduğunu nasıl öğrenebilirim?
E-posta widgetleri var. e-posta gelince ekranda ön izleme olarak görebileceksin. Kullandığınız modeli yazmamışınız ki ve profilinizdede 5800 ı görünüyor. profilinizi güncel tutmaya bakınki daha çok yardımcı olalım...

cebimci

Üye
Bende oyle yaptım abicim ya orjinal den o dosyayı alıp evolsta aynı yere uyguladım ama bi işe yaramadı :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende oyle yaptım abicim ya orjinal den o dosyayı alıp evolsta aynı yere uyguladım ama bi işe yaramadı :S
tek çözümü odur. alternatif olarak ekran döndürme aç kapat widgeti kullana bilirsin. tek tıkla açıp kapatabilirsin...

radoxx

radoxx

Üye
E-posta widgetleri var. e-posta gelince ekranda ön izleme olarak görebileceksin. Kullandığınız modeli yazmamışınız ki ve profilinizdede 5800 ı görünüyor. profilinizi güncel tutmaya bakınki daha çok yardımcı olalım...

5800 kullanıyordum c6-01 'e geçtim hatırlattığınız için teşekkür ederim

Anil-D

Anil-D

Üye
Hakan abi nasilsin

Anil-D

Anil-D

Üye
Tanidinmi beni geçmis olsun abi kendine iyi bak

ErSin9006

Üye
efektleri e ye alma dosyasını kurup yamaları aktif ettiğim halde kurduğum efektler çalışmıyor neden?

Üst Alt