Telefon Tavsiyesi Iphone 4s Mi Lumia 925 Mi

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s Mi Lumia 925 Mi
Merhaba Arkadaşlar Sizce bu iki telefon kıyaslandığında hangisi iyi (ben bu iki telefon arasında kaldım apple tasarımı çok iyi ve göze hoş görünüyor kibar bir telefon diger yandan yeni çıkan kamerasıyla nokia lumia 925)
Apple 4s ve lumia 925 kullanan arkadaşlar en önemli sorun bu BATARYA kullanımı nasıl
Apple 4s batarya 1gün dayanmıyor diyorlar lütfen batarya hakkında bilgi verirmisiniz....
Teşekkür Ederim.....

manolyam63

manolyam63

Üye
bence iphone 4 s

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
Lumia yeni yükselme aşamasında olan bir telefon bence daha zamanı var, iphone 4s al rahatına bak derim, ilerki senelerde lumia tercih edilebilir hoş bir telefon özellikleri bakımından da

Joker

Joker

Emekli Yönetici
İphone 4s.Batarya konusunda çok iyi değil.Ama ben kullandığım süre içerisinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.

enesrsln

enesrsln

Üye
Sadece bu iki cihaz arasında kaldıysan iPhone 4S seçmek daha mantıklı olur çünkü Windows Phone uygulamaları çok az. Windows Phone'un zamana ihtiyacı var. Eğer başka cihazlar da olabilir diyorsan LG Optimus G'yi de öneririm.

thezombie

Üye
Lg optimus g2 kullandım çok hızlı cihaz onu al derim bende ip5 var çok hızlı şarjı 1 gün zor gidiyor

PureFood

PureFood

Üye
925 tercih etmelisin.Mağaza kötü şöyle böyle laflarını dikkate alma arkadaşım.

Türe

Türe

Üye
925 tercih etmelisin.Mağaza kötü şöyle böyle laflarını dikkate alma arkadaşım.

Angry Birds ' ü ve nicelerini olması gerekenden fazla ücrete koymak ne kadarlık bir mağazaya yakışır :hmmm Allah'tan sosyal uygulamalardan eksik olanlar ekleniyor artık. :good:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve Pikkaccu
PureFood

PureFood

Üye
Angry Birds ' ü ve nicelerini olması gerekenden fazla ücrete koymak ne kadarlık bir mağazaya yakışır :hmmm Allah'tan sosyal uygulamalardan eksik olanlar ekleniyor artık. :good:
Angry Birdsler bugün itibariyle ücretsiz. Orijinal, SW I, SW II ve Rio. Ancak kalıcı mı geçici mi bir fikrim yok.

Türe

Türe

Üye
Angry Birdsler bugün itibariyle ücretsiz. Orijinal, SW I, SW II ve Rio. Ancak kalıcı mı geçici mi bir fikrim yok.
Iyi sonunda Düzelmiş :ehe Ama hala nornal fiyati düşük olup da MS un yükseğe koydukları var yanılmıyorsam.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Kamera hariç iPhone 4S ki Apple'ın kamerası da tatmin edici :)

fk555897

fk555897

Üye
Bence 4S daha iyi. 4S'in kamerası da güzel çekim yapıyor ama Lumia 925 kadar iyi değil. Onun dışında 4S çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve Pikkaccu
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
kardeşim oyun dışında mağazalar arası pek Bi fark yok ki burda ios kullanıp da oyun oynamaktan sıkılmamış biri yoktur.ona göre seçim yap ama lumia farktır demiş oluyim :

hakankurban

hakankurban

Üye
nokia öldü

Türe

Türe

Üye
fiyatı geliştiriciler belirliyor.

O zaman daha saçma :hmmm Niye diğer sistemden pahali koyuyor ki :zzz: Adamlar mantıklı aslında. Benzeri olan uygulama az. Isteyen de aldığına göre gelsin Paralar :ehe

caglar b

caglar b

Üye
Bence 4s almalısın

PureFood

PureFood

Üye
O zaman daha saçma :hmmm Niye diğer sistemden pahali koyuyor ki :zzz: Adamlar mantıklı aslında. Benzeri olan uygulama az. Isteyen de aldığına göre gelsin Paralar :ehe

büyük üreticiler konusunda bilemiyorum. rovio ltd. vs gibi, ama özellikle kontrol ediyorum aşırı popüler uyg. veya oyunlarda direk google play ve appstore'a giriyorum. yok denecek kadar az uygulama diğer platformlara göre ücretli. en belirgini ise angry birds. rovio'ya sormak lazım.

MaxipmaN

Üye
4s ama zamanı geçiyor seneye ios8 ile falan deli gibi kasar ios 7 takılırsın :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt