Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriLumia 920 Çoklu Mesaj Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ON9
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 Çoklu Mesaj Sorunu
Arkadaşlar Lumia 920 kullanıyorum. Sorunum şu ki
**Bayramda seyranda millete mesaj atmaya çalışıyorum ama birden fazla kişiyi seçtiğim zaman mesajlar gönderilmiyor. Sebebi ne olabilir? Tek tek yollamak çok zor oluyor da
Şimdiden çok teşekkürler...
MPoZ
Üye
doğru hatırlıyorsam toplu mesajları mms olarak gönderiyordu mms ayarın kapalıysa belki o yüzden gönderemeye bilirsin
zaferozkan
Üye
Mms olarak göndermiyor bayramda 450 tane mesajı tek seferde gönderdim, ve faturamdan kontrol ettim hepsi de sms olarak iletildi.
sezerr53
Üye
İletim raporunu kapatın.
dilmenibrahim
Üye
evet bu sıkıntı bende de oluyor birden fazlayı seçince mesaj gönderilemiyor diyor tam bi çözüm varsa yazın
Hayır çoklu mesaj göndermeden Grup Mesajı ayarını kapalı tut ki sms yerine mms ile ücretlendirilme demek istiyorum.
ilgili açıklama:
Grup mesajı (Mesajlaşma ayarlarında) bir grup kişiye mesaj yazarken yanıtları tek bir Yazışma'da tutmaya yardımcı olur. Açıkken, yanıtlar SMS (Kısa Mesaj Servisi) kısa mesajlar yerine MMS (Multimedya Mesaj Servisi) mesajları olarak gönderilir.
ON9
Üye
Konu Sahibi
Cevap veren herkese teşekkürler. Sonuç olarak toplu mesaj gönderimi yapacağım zaman önce grup mesajı ayarını kapatmam lazım. Doğru mu anladım? Check edelim de lazım olursa forumda online kişi aramayayım
ponçikEnişte
Üye
grup mesajın zaten her zaman kapalı olsun aman dikkat!
Ya bu grup mesajı denen olay mesajları ( aynı kişiyle olan yazışmaları) ardarda sıralayan özellik değil mi ?onu kapatıp deneme amaçlı birkaç mesaj atayım bari
6-7 ay once bir kandil gecesiydi dilim yandığında yaklaşık 30 kadar mms faturaya yansıdı... Sorun yok artık. Halloldu. Çok sağolun arkadaşlar. Kapanacak sanırım konu böylece. poz vereyim mi ? @bulutsuzgece
Elbette, ben senin nezdinde diğer arkadaşlara Grup mesajı kapalıyken gönderilen mesajlarda sıkıntı olmayacağını belirtmek istedim.
İstersen o 450 mesajı birde grup ayarı açıkken gönder
Abone><Operatör
acoustic
Üye
aynı sorun bende oldu 82 tl faturaya yansıdı yani 230 adet multi mesaj gönderdim daha sonra öğrendim ama iş isten gitti grup mesajı kısmı kapalı olacak sorun olmayacak