Öneri Bbm Sıra Beklemeyi Atlatın

Sponsorlu Bağlantılar

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
Bbm Sıra Beklemeyi Atlatın
Arkadaşlar konu daha önce açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysa affola
Evet sıra beklemeden BBM ID oluşturarak uygulamayı kullanmaya başlayacağız.
Bunun sistemı zayıf kayıt oldum suan sıra bekliyorum

Eğer iphone kullanıyorsan şöyle yapın:
Uygulamayı açınca email adresi girme yerine emailinizi yazın. İlerleye basın ve hemen uygulamayı kapatın. Yani sıra bekliyorsunuz mesajını görmeden( sıra bekliyorsunuz ekranı açılmadan) hemen uygulamayı kapatın. Tamamen kapattıktan sonra bbm yi açın. Beyaz ekran gelecek orda BBM Id oluşturun yazıyor oradan yaparsınız zaten. İphone ile denedim oldu.
Kısmen Alıntıdır.Bi kullanıcıya cevap olarak yazmıştım sonra konu açayım dedim. Kopyala yapınca alıntı oldu kusura bakmayın

phasan

phasan

Üye
Olmadı bende

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
Bi kaç arkdaşa söyledim hepsi oldu. Bikaç defa yap. İlerle ye bas ve hemen kapat uygulamayı

phasan

phasan

Üye
İlerleye basıyorum ortada birsey donuyor o sırada kapatıyorum

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
Doğru yapıyorsun. Uygulamayı tamamen kapat. Tekrar aç olması lazım. Dediğim gibi 4 arkadaşa söyledim yaptılar

dmatias

Üye
pin olayı zor bu programda o yüzden whatsapp vs çok gerisinde kalır

dmatias

Üye
kardeşim yanlş yazmışım tabiki geçemez pinle falan kim uğraşacak

dmatias

Üye
yok birini eklemen için pin istiyo

dmatias

Üye
neden bu kadar olay oldu anlamadım gerçekten

dmatias

Üye
ekşiszlukte falan bbm iosa geldi vs gibi bide yorumlar kısmında falan

dmatias

Üye
kanka bu uygulama blackberry nin kaç senelik uygulaması

mcnpl4

mcnpl4

Üye
whatsapp'in avantaji kullanici sayisi bi de rehberden otomatim ekliyor. bbm de guzel suan kurulu ama sohbet yok whatsapta hep biri oluyo. whatsapp'in kotu yani bisey gonderince kalitesi bozuluyor arkadaslari da bbm'li yaparsam aktif olaral kullanmaya baslicam

phasan

phasan

Üye
whatsapp'in avantaji kullanici sayisi bi de rehberden otomatim ekliyor. bbm de guzel suan kurulu ama sohbet yok whatsapta hep biri oluyo. whatsapp'in kotu yani bisey gonderince kalitesi bozuluyor arkadaslari da bbm'li yaparsam aktif olaral kullanmaya baslicam
Whatsapp kadar gelışmesı zor

Üst Alt