Haber Nokia Camera Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
820 nasıl yüklerim ?
820 'ye güncelledim muhteşem olmuş sadece Smart kamera moduna geçince kalite düşüyor biraz ama eskisi gibi değil iyileştirmeler var...
nasıl güncelledin ? meraktan çatlayacağım

yeminli06

yeminli06

Üye
nasıl bir deneme yaptıgınızı bilmiyorum ancak resimle gösterirseniz daha iyi olur

Fotoğrafları direk skydrive'dan indirdim
Bu iki fotoğraf 7 ay önce pro camera yokken çekildi ;

Bu ikisi ise 2 hafta olmamıştır çekileli pro kamera ile çekildi ( hatta skydrive ile indirirken isminde WP_20131013_19_04_47_Pro yazıyor inanmayanlar skydrive sitesinden indirip ismine bakabilir ) ;

Bütün fotoğrafları odaklama ile çektim başka hiç bir ayar oynama yok

sekajmer

sekajmer

Üye
fiddler 2 ile yükleyebilirsin :D
o ne peki mağazada yok sysapp pusher deniyorum olmuyor

Bu ikisi ise 2 hafta olmamıştır çekileli pro kamera ile çekildi ( hatta skydrive ile indirirken isminde WP_20131013_19_04_47_Pro yazıyor inanmayanlar skydrive sitesinden indirip ismine bakabilir ) ;

920 almam için bir sebep daha fotoğraflar harika

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Yahu 820'nin zaten kemara olayı berbat adamlar bir de 820'ye vermemişler bu uygulamayı. Yeminle soğuttular telefondan!

4MaGuS

4MaGuS

Üye

biz nokia camera ile nokia pro camera kıyaslamıyormusun benmi yanlış anladım ilk yorumunda

sekajmer

sekajmer

Üye
Yahu 820'nin zaten kemara olayı berbat adamlar bir de 820'ye vermemişler bu uygulamayı. Yeminle soğuttular telefondan!
aynen öyle bir pureview koysan nolurdu neyse parası verirdik arkadaş

yeminli06

yeminli06

Üye
biz nokia camera ile nokia pro camera kıyaslamıyormusun benmi yanlış anladım ilk yorumunda

Yanlış anlamışsın hocam ben nokianın orjinal kendi kamerasından bahsediyorum kıyaslamayı orjinal kamera ile nokia camera ve pro camera ile yapıyorum

"Kamera ile Nokia Kamera , Nokia pro Kamera"

ArMaGeDdOn_87

Üye
iyide arkadaşlar bu güncelleme şu anda amber için kısıtlı özelliklere sahip diye belirtiyo,black güncellemesiyle aktif duruma geleceği yazıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yanlış anlamışsın hocam ben nokianın orjinal kendi kamerasından bahsediyorum kıyaslamayı orjinal kamera ile nokia camera ve pro camera ile yapıyorum

"Kamera ile Nokia Kamera , Nokia pro Kamera"
"kamera ve nokia pro kamera" resimlerde gördük ancak senin deidğin nokia kamera normak kameraya göre karıncalı çekiyor yazısı olunca ben direk onlarla ilgili resim bekledim

sekajmer

sekajmer

Üye
iyide arkadaşlar bu güncelleme şu anda amber için kısıtlı özelliklere sahip diye belirtiyo,black güncellemesiyle aktif duruma geleceği yazıyor
hayır 920 altı lumialarda kısıtlı özelliklere sahip deniliyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kısıtlı özelliğe sahip oldugunu nasıl anladınız acaba tanıtımda vidyosunda belirttiğini düşünmüyorum acaba wp magaza kısmında bununla ilgili bir yazımı var

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Aynı şartlarda aynı ışıkta çektiğim tüm resimlerde Nokia Kamera, normal kamerasından çok çok üstün çekiyor. Sebebi de bir sürü ayarlara izin vermesi. Eğer sende durum farklı ise, telefonunu sıfırla yada resetle derim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynı şartlarda aynı ışıkta çektiğim tüm resimlerde Nokia Kamera, normal kamerasından çok çok üstün çekiyor. Sebebi de bir sürü ayarlara izin vermesi. Eğer sende durum farklı ise, telefonunu sıfırla yada resetle derim.
katılıyorum normal kamera ile arasında baya fark ar ancak önceden pro camera olan çektikten sonra bozulma sorunu biraz olsun giderişmiş olsa çok az bir şey hala bozuyor ancak o kadarda olsun diyorum artık belki gdr3 black ile tamemen bozulma kaldırılır (gündüz denediğimde bozulma yok gibiydi ancak akşam dememde bozulma az bir şey var)

ArMaGeDdOn_87

Üye
kısıtlı özelliğe sahip oldugunu nasıl anladınız acaba tanıtımda vidyosunda belirttiğini düşünmüyorum acaba wp magaza kısmında bununla ilgili bir yazımı var
Güncelleme yaparken yazı var Lumia Amber de özellikler kısıtlı diye,kısıtlı olan özellikler Black Güncellemesiyle aktif olcak yazıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Güncelleme yaparken yazı var Lumia Amber de özellikler kısıtlı diye,kısıtlı olan özellikler Black Güncellemesiyle aktif olcak yazıyor
tamamda ne kısıtlı acaba merak ettim diğer telefonlara kurulma iile ilgili degil bu bakalım zaman gösterecek gdr3+black merakla bekliyoruz

ArMaGeDdOn_87

Üye
tamamda ne kısıtlı acaba merak ettim diğer telefonlara kurulma iile ilgili degil bu bakalım zaman gösterecek gdr3+black merakla bekliyoruz
Ne kısıtlı bilmiyorum sadece amberle bazı özellikler kısıtlı diye yazıyor,senin de görmen lazımdı o yazıyı güncellemeye baktığında Nokia Camera nın alt bölümünde direkt olarak görüyosun zaten :)

yeminli06

yeminli06

Üye

Zaten benim ekranda bir sıkıntı var 2 aydır sarımsı bir ekranı var renkleri tam vermiyor sarıya yönelik acaba telefonu düşürdüğümde ekrana bişey mi oldu servise ne diyerek versem kullanıcı hatası demezler

Üst Alt