Haber Nokia Camera Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Eskiden Görüntüyü az soluk gösteriodu.Düzelmiş
Amerik olarak yaptım ama..
bende onu fark ettim bozulma sorunu kalktımı ney incelemek lazım detaylı bakalım merakla akşam olamsını bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o değilse bugün Lumia1020'ye güncelleme gelmişti. Şimdi de bu uygulama geldi. Ben Lumia1020 incelemesi için 100'lerce resim çekmiştim:(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o değilse bugün Lumia1020'ye güncelleme gelmişti. Şimdi de bu uygulama geldi. Ben Lumia1020 incelemesi için 100'lerce resim çekmiştim:(
abi güzel bir camera incelemeside yapmak lazımda nasıl olucak o pro camera-nokia camera incelemesi aynı telefondan 2 tane lazım varsa abi bir paylaşırsan seviniriz

braayn

braayn

Üye
abi sende güncellemeden önce ve güncelledikten sonra ayırırsın resimleri fark varmı die

turbocore35

turbocore35

Üye
gençler ben şimdi yükledim ama smart cam sileyimmi dursunmu ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
abi güzel bir camera incelemeside yapmak lazımda nasıl olucak o pro camera-nokia camera incelemesi aynı telefondan 2 tane lazım varsa abi bir paylaşırsan seviniriz
akşam üzeri bende nokia camera ile bir vidyo çeker paylaşım yaparım

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Procam da yaptığımız ip ile Nokia Camerayıda 820 üzerine kurdum tabii bölge Amerika yaptım duyurulur.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hepsi bizim için değerli Ali bey, ancak bence üzülmeyin. Çünkü incelemenize güncelleme ile gelen farkları da ekleyebileceksiniz :)

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar nasıl güncellediniz fiddler ile yapamıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hepsi bizim için değerli Ali bey, ancak bence üzülmeyin. Çünkü incelemenize güncelleme ile gelen farkları da ekleyebileceksiniz :)
işte o çok zor. Zira mekanlar artık çok farklı.

serecans

serecans

Üye
nasıl yaptın kardeşim söylermisin

q0nzalez

q0nzalez

Üye
çok iyi olmş eskiden çekildktrn sonra renk solması olyodu bariz belli olyodu artık oda olmyo nasıl netlikte ve renk kalitesndeyse oyle veriyo goruntuyu

serecans

serecans

Üye
tamamdır kardeşim şimdi iniyor teşekkürler

dakamon

dakamon

Üye
Yahu 820 lere gelmeyecekmi bu uygulama?

Üst Alt