turbocore35
Üye
Hmn deniyorum pc açıyorum
Eskiden Görüntüyü az soluk gösteriodu.Düzelmiş
Amerik olarak yaptım ama..
Eskiden Görüntüyü az soluk gösteriodu.Düzelmiş
bende onu fark ettim bozulma sorunu kalktımı ney incelemek lazım detaylı bakalım merakla akşam olamsını bekliyorumEskiden Görüntüyü az soluk gösteriodu.Düzelmiş
abi güzel bir camera incelemeside yapmak lazımda nasıl olucak o pro camera-nokia camera incelemesi aynı telefondan 2 tane lazım varsa abi bir paylaşırsan sevinirizo değilse bugün Lumia1020'ye güncelleme gelmişti. Şimdi de bu uygulama geldi. Ben Lumia1020 incelemesi için 100'lerce resim çekmiştim![]()
abi sende güncellemeden önce ve güncelledikten sonra ayırırsın resimleri fark varmı dieo değilse bugün Lumia1020'ye güncelleme gelmişti. Şimdi de bu uygulama geldi. Ben Lumia1020 incelemesi için 100'lerce resim çekmiştim![]()
akşam üzeri bende nokia camera ile bir vidyo çeker paylaşım yaparımabi güzel bir camera incelemeside yapmak lazımda nasıl olucak o pro camera-nokia camera incelemesi aynı telefondan 2 tane lazım varsa abi bir paylaşırsan seviniriz
Ben direk sildimgençler ben şimdi yükledim ama smart cam sileyimmi dursunmu ?

Hepsi bizim için değerli Ali bey, ancak bence üzülmeyin. Çünkü incelemenize güncelleme ile gelen farkları da ekleyebileceksinizo değilse bugün Lumia1020'ye güncelleme gelmişti. Şimdi de bu uygulama geldi. Ben Lumia1020 incelemesi için 100'lerce resim çekmiştim![]()

offf bu nokia camera süper bişey gece modunda 520 çoşuyorBen direk sildim![]()

işte o çok zor. Zira mekanlar artık çok farklı.Hepsi bizim için değerli Ali bey, ancak bence üzülmeyin. Çünkü incelemenize güncelleme ile gelen farkları da ekleyebileceksiniz![]()
fiddleri aç telefona pc nin ipsini yaz programın linkine tıkla okadarnasıl yaptın kardeşim söylermisin
dili bolgeyi abd yapbişey değil ricatamamdır kardeşim şimdi iniyor teşekkürler

Hocam boş ver indir gitsin hach yöntemi ileYahu 820 lere gelmeyecekmi bu uygulama?