Haber Bbm Efsanesi Ios Ve Android'e Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bbm Efsanesi Ios Ve Android'e Geldi

Mobil uygulama dünyasının en eski ve popüler mesajlaşma uygulamalarından BlackBerry Messenger (BBM), Android ve iOs işletim sistemleri için sunuldu.

BBM efsanesi, Androdi ve iOSplatformlarına geldi. BlackBerry'nin klavyeli modelleriyle bir zamanlar dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan BBM, 1 milyarı aşkın Android ve yüz milyonlarca iPhone ve iPad kullanıcısına sunuldu.

BlackBerry, dün blog sayfasından yaptığı açıklamada BBM'in bir gün içinde Google Play, AppStore ve Samsung uygulama platformunda belireceğini duyurdu. BBM'in Android ve iOS platformuna gelişi ilk olarak geçtiğimiz ay duyurulmuştu.

BBM indirmek isteyen kullanıcılar, BlackBerry'nin sayfasından uygulamaya erişebilecekleri gibi google Play ve AppStore'u da tercih edebilir. E-posta adresi girilerek yapılan indirme işleminin ardından kullanıcılara gönderilen e-posta, uygulamanın kullanıma hazır olduğunu bildirecek.

Yeni modelleriyle istediği başarıyı 2013'te elde edemeyen ve üçüncü çeyrekte 1 milyar dolar zarar eden BlackBerry, BBM efsanesiyle aradığı taze kanı bulabilir.

BBM geliyor!

BBM'i indirdiğiniz için teşekkürler.

Yoğun talep olduğundan BBM'i kullanmaya başlamak için sırada beklemeniz gerekebilir.

BBM'i kullanmaya başlayabilecek misiniz yoksa sırada mı beklemeniz gerekiyor, bunu öğrenmek için e-posta adresinizi girin.

Not: BBM.com'a daha önce kaydolduysanız bu e-posta adresiyle zaten sıraya girmiş kabul edilirsiniz. E-posta adresinizi aşağıya girin!

Son düzenleme:

partyhard

Üye
arayüz olarak ios android vb. sistemler içinde hangoutstan daha iyi tek uygulama.

partyhard

Üye
ben eskiden apk olarak yükleyip kayıt olmuştum

mesutgaga

mesutgaga

Üye
hemen indirim.hic bbm kullanmadım daha önce

mesutgaga

mesutgaga

Üye
daha indirmedim ancak arayüz kaliteliye benziyor.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
rağbet sayısı tahmin ettiklerinden fazla oldugu icinmi acaba :D

HeroMR

HeroMR

Üye
Hayir buglar oldugu icin kaldirdilar ilk gun asiri bug vardi.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Asırı yuklenmeden kaldırdılar

partyhard

Üye
sorun o değil. bbm onaylanmış üyelik sistemiyle çalışır bununla ilgili mevzu var.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İlk gün programda sorun olduğu ve bunun çözülmesi için kaldırıldı. Şimdide milleti kuyruğa mı sokmuşlar ? Bence büyük bir hata. Daha ilk girişte insanların canını sıkacak bir şey emin olun sırf bu yüzden silip tekrar yüklemek aklına bile gelmeyecek kişiler olacak.

Böyle bir şirket en çok güvendiği bu uygulamayı bu kadar duyurduktan sonra ilk çıkardığı gün sorun vardı düzelticez diyor ikinci seferde milleti kuyruğa sokmak durumunda kalıyorsa kullanıcıda iyi bir izlenim bırakmayacaktır.

KayraBey

KayraBey

Üye
Gereksiz bir uygulama bence...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
whatsaptan daha iyisi yapılmalı.büyük dosyalar gönderebilmeliyiz artık karşıya.bbm böyleyse süper olur :D

Üst Alt