Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rap dinleyen var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Metin MF
Üye
jokzilla'dan sonra içyüz benim ........... o da bana çeker babasının gururu
6565789
Üye
Onlarıda Anlıyorum
Norm life
Üye
koskoca listede NORM ENDER yok adam T-rap in onde gelenlerinden
3-4 yılda bi acapella attı o kadar önde gelen tabi
Enes
Üye
Norm life
Üye
ewt . Adamin az sarkisi var ama unutmayin kalite album sayisina gore belirlenmez bn diger T-rap yapanlari kucumsemiyorum ama adamin da hakkini yememek lazim
ewt . Adamin az sarkisi var ama unutmayin kalite album sayisina gore belirlenmez bn diger T-rap yapanlari kucumsemiyorum ama adamin da hakkini yememek lazim
Albüm sayısından veya şarkı sayısından bahsetmiyorum.Bir bayana ağır küfürler içeren bir şarkıyla tanınıp,üstüne bir de rap için senelerce uğraşmış insanlara çok ağır küfürler içeren dissler atarak ünlü olmuş birine üstad diyemem kusura bakma.
Albüm sayısından veya şarkı sayısından bahsetmiyorum.Bir bayana ağır küfürler içeren bir şarkıyla tanınıp,üstüne bir de rap için senelerce uğraşmış insanlara çok ağır küfürler içeren dissler atarak ünlü olmuş birine üstad diyemem kusura bakma.
Hayır küfür değil mesele.Sevmesen bile saygı duymak zorundasın.Norm ender bunu beceremedi.Şuan hiç saygı görmemesinin sebebi saygı duymamasıdır.Bana kalırsa egosuna yenik düştü.Eminem'in bula bu kadar egosu yoktur.