Sony Hangi Xperia Modelleri Için Android 4.3 Güncellemesi Yayınlayacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Hangi Xperia Modelleri Için Android 4.3 Güncellemesi Yayınlayacak?
Her ne kadar Google geçtiğimiz günlerde açık kaynak kodlu geliştirdiği yeni işletim sistemi sürümü Android 4.4 KitKat‘ı duyursa da, henüz yayınlamadı. Diğer taraftan bir süre önce Android 4.3 Jelly Beansürümünü ise sunmuştu. Akıllı telefon ve tablet geliştiricileri bu sürümü hem yeni cihazlarında kullanıyor, hem de önce ki modelleri için güncelleme olarak sunuyor.

Akıllı telefon pazarında ki akıllı telefon geliştirici firmalardan olan Japonyakökenli Sony de cihazlarında Android işletim sistemini kullanıyor. Firmanın üst seviye modellerinden olan Xperia Z1, Xperia Z Ultra ve Xperia Z için yakın zamanda Android 4.3 Jelly Bean güncellemesinin sunulacağı bilgisini almıştık.

Diğer Xperia akıllı telefon kullanıcıları da büyük bir merakla kendi akıllı telefon modelleri için Android 4.3 güncellemesinin sunulup sunulmayacağını merak ediyorlardı. Henüz kesin olmasa da sızdırılan bazı bilgiler internete düştü.

Bu bilgilere göre

Sony Xperia Z-2013 4. çeyrek
Sony Xperia Z Google Edition-2013 3. çeyrek
Sony Xperia ZL-2013 4. çeyrek
Sony Xperia ZR-2013 4. çeyrek
Sony Xperia Z Ultra-2013 4. çeyrek
Sony Xperia C-2013 4. çeyrek
Sony Xperia M-2014 1. çeyrek
Sony Xperia M Dual-2014 1. çeyrek
Sony Xperia L-2013 4. çeyrek
Sony Xperia SP-Bilgi Yok
Sony Xperia E-Bilgi Yok
Sony Xperia E Dual-2013 4. çeyrek
Sony Xperia T-2013 4. çeyrek
Sony Xperia V-Almayacak
Sony Xperia J-Almayacak
Sony Xperia TX-Almayacak
Sony Xperia T-Almayacak

Sony hangi Xperia modelleri için Android 4.3 güncellemesi yayınlayacak?

Invoke

Invoke

Üye
T için hem 4. çeyrek yazılmış, hem almayacak yazılmış. Yanlışlık var. T/TX'e verseydi keşke, adam olsaydı... E kim ki, güncelleme alıyor dandik telefon... :zzz: Eski telefonları, ki daha bir yıl geçti alt tarafı unutup bırakmak çok yanlış.SPde alır bu yıl içinde =P

0MG90

0MG90

Üye
Vay be L ve M bile alıyor, HTC 1-2 güncelleme tamam.

Invoke

Invoke

Üye
L ile M zaten yeni çıktı ilk android sürümü güncellemeleri olacak. Onun dışında bir iki ufak düzenleme içeren güncelleme almıştır, belki, bilmiyorum onu.

oleytoo

oleytoo

Üye
Xperia S ten haber yok mu ?

oleytoo

oleytoo

Üye
Bunu vermesse 4.4 ü hiç vermez bana kalırsa. Samsung s2 ye 4.2 ye kadar verdi yada vereceğini söyledi yanılmıyosam ama s2 den daha yeni olan Xperia S e güncelleme vermesse Sony çok büyük ayıp eder.

Invoke

Invoke

Üye
Bunu vermesse 4.4 ü hiç vermez bana kalırsa. Samsung s2 ye 4.2 ye kadar verdi yada vereceğini söyledi yanılmıyosam ama s2 den daha yeni olan Xperia S e güncelleme vermesse Sony çok büyük ayıp eder.

Bunu vermezse 4.4de vermez tabi. S daha güncelleme almaz, diye düşünüyorum... S sahipleri boşuna hayal kurmasın :D Çok üzücü bir durumda değil xda var O.o

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Xperia Z'den önce çıkan bütün cihazları unuttu Sony, oysa Xperia S,ion gibi cihazlar çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia s var bende inanın ben sadece ilk aldığımda ıcs ile geldi daha da bakmadım update servisin yüzüne xda var anca geliştiriciler artık uygulamalar portlnmaz hale gelirse yeni telefon alınır yani bir yıl sonra falan belki :-)
Şu an Memnunum example ;-) honami camera :-)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Vaay :D Bize portlamıyorlar bunları :(

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hee, info eye var yani sende? Nasıl peki? Ben tutup da şarap resmi çekmem sonuçta, ne biliyim eyfel kulesini çekiyorlar reklamda. Eyfel'i tanısın bir zahmet, daha farklı daha yerel bir şey çektiğinde buluyor mu yine de?

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye
Benim bulunduğum yerde sembolik birsey yok hocam onun için denemedim kamera Full var hersey sadece otomatik calismiyor bugün yarın onu da çözecek.ler o zaman Full atarım ss ;-)

• Beğen

Üst Alt