Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Cevap icin cok saolun.Peki ekrana tiklayipda kac saat acik kaldiginida yazar misiniz?

Anil-D

Anil-D

Üye
Tabiki4 saat 22 dk

muratvemine

muratvemine

Üye
Sanirim %1-10 civariyken 4
saat 22 dkka civari acik kalabiliyor ekraniniz?

Anil-D

Anil-D

Üye
Eksi 5 de kullanirim geceleriSarj yüzde 48

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
4 saat ekran açık kaldığında şarjım bitiyor zaten.

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye

Çok fazla ellemeyince bu şekilde

Anil-D

Anil-D

Üye
-5 te kullanin guc tasarrufu acik olsun halen devam gece uyya kaldigim icin bukadarini kaydetmiş

muratvemine

muratvemine

Üye
Eivallah cevap icin.Bu arada turkiyeye ne zmn cikicak şu android 4.3 yav.Sabirsizlaniyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
1 2 haftaya gelir heralde kardesim toptan yenilemisler netten bakti isen

muratvemine

muratvemine

Üye
Hayir netim cok yavas oldugu icin arastirma yapamiyorum pek.Toptan yenilemisler derken?

Anil-D

Anil-D

Üye
Tarayici klavye dur atim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
parlak olan yeni

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Anil-D

Anil-D

Üye
Tarayici bendede tam ekran kardesim dün aksamki soruma cevap vermedin

muratvemine

muratvemine

Üye
Pm attim.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a ya benimde ram resimdeki gibi hafızayı sil diyorum cok az siliyor bnun için ne yapmalıyım :(

kabus-22

Üye
arkadaşlar ben s4 te kullandğım hafıza kartı sorun çıkarmaya başladı.Şöyleki bir anda sd kart beklenmedik şekilde çıkarıldı diyo ondan sonra tanıo ve tarama işlemini yapıo ve kartın içine girildiği zaman ki durum resimde yer almakta.
Bu oluşan klasörler nedir ?
Daha önce bir s4 kullanıcısının başına geldi mi ?
Sadece s4 e has bir sorun mu yoksa android tabanlı bir sorun mu ?
Bu oluşan klasörler yüzünden hafıza kartımdaki bilgileri kullanamaz duruma geldim fotolar gitti müzikler gitti ve daha bir sürü şey.

Bazı arkadaşlar yedekle sonrada biçimlendir diyecek onuda yaptım ve sonuç aynı değişmedi yine aynı sorun devam etmekte.

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu başınıza gelen sorun kaynağı usb kablonuzu anlık çekmelerden kaynaklanmış olmalı tahminim.Dosyalarınızı recuva isimli program ile ücretsiz türüne göre kurtarma şansınız var tabi ne kadar tamamen kurtarabilirseniz.Bu durum S4 cihazlar için değil yüksek depolama alanına sahip class seviyesi düşük kartlarda daha sık görünür ancak bu demek değildirki class 10 olan bir kartta olmaz :).

Üst Alt