Tavsiye Iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s
Arkadaşlar merhaba bende şuan S3 var malesef ben S3'ten asiri derecede sıkıldım ve bunaldım. Gerek malzeme kalitesizliği, gerek androidin sorunlari beni bezdirdi. iPhone4s alsam sizce pisman olur muyum diye sorucaktim ? Benim icin onemli olanlar muzik, sosyal aglar whatsapptir filan 2-3 basit oyun ve kamera sizce 4s almali miyim ? Beni 1-1 bucuk sene goturur mu ?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadaşlar merhaba bende şuan S3 var malesef ben S3'ten asiri derecede sıkıldım ve bunaldım. Gerek malzeme kalitesizliği, gerek androidin sorunlari beni bezdirdi. iPhone4s alsam sizce pisman olur muyum diye sorucaktim ? Benim icin onemli olanlar muzik, sosyal aglar whatsapptir filan 2-3 basit oyun ve kamera sizce 4s almali miyim ? Beni 1-1 bucuk sene goturur mu ?
O stabiliteyi denemek guzeldir.Goturebilir ama whatsapp suan ucretli takip edersen ucretsizken alabilirsin.
Takas mi yapacaksin ?

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
O stabiliteyi denemek guzeldir.Goturebilir ama whatsapp suan ucretli takip edersen ucretsizken alabilirsin.
Takas mi yapacaksin ?
Evet takas yapacagim ustune para ister muhtemelen. 1$ mi ne zaten alirim sorun degil

Samet.25

4s sıkıntısız ve Apple ın en iyi en kaliteli tellerinden biri İOS un stabiiliğide ortada sıkıntı yasamassın tavsiye ederim

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
4s sıkıntısız ve Apple ın en iyi en kaliteli tellerinden biri İOS un stabiiliğide ortada sıkıntı yasamassın tavsiye ederim
Sağ olun, buyuk ihtimalle bu hafta takas etmeyi dusunuyorum

fk555897

fk555897

Üye
Bence takas et. Kullandığım zaman çok memnundum. Sana da tavsiye ederim.

enterneoll

enterneoll

Üye
s3den sıkılıp iphone'a geçiyorsan iphoneda en fazla 1 hafta dayanırsın

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Kerim.

Kerim.

Üye
Cok rahat götürür 1sene