Mıknatıslı Kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Mıknatıslı Kılıf
Merhaba arkadaslar bugun guzel bir kilif aldim note 2 icin ama kenarinda miknatis var :hmmm

Bu miknatis yuzunden spen ekranin cok kucuk bir kismini algilamiyor.parmak algiliyor spen algilamiyor.normal birsey cunku kilifi cikardimmi sorun kalmiyor.benim sorum şu : acaba kilifi surekli kullandigimda ilerleyen zamanlarda o kucuk bolge dokunmayi algilamaz veya kanser misali baska yerlerin algilanamamasinada neden olabilir mi ??

.caner.

.caner.

Üye
Merhaba arkadaslar bugun guzel bir kilif aldim note 2 icin ama kenarinda miknatis var :hmmm

Bu miknatis yuzunden spen ekranin cok kucuk bir kismini algilamiyor.parmak algiliyor spen algilamiyor.normal birsey cunku kilifi cikardimmi sorun kalmiyor.benim sorum şu : acaba kilifi surekli kullandigimda ilerleyen zamanlarda o kucuk bolge dokunmayi algilamaz veya kanser misali baska yerlerin algilanamamasinada neden olabilir mi ??
Maalesef oluyor. Uzin süreli kullanımda kalıcı oluyor. Arkadaşımın başına geldi dokunmatik normal s pen algilamiyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Edit

Tamam :tşk:

Son düzenleme:
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
:ah flood olacak ama miknatisin fotosunu atayim pek zararli olmaz gibi ama bellide olmaz.piyasadaki hayvan gibi miknatislardan degil :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2
cevahir042

cevahir042

Üye
merhaba-ben-gorme-engelliyim-n95-8gb-kullanirken-miklatisli-kilif-yuzunden-tel-kac-sefer-sorun-yapti-gorme-engelliler-icin-yapilmis-ekran-okuyucu-talks-prog-sayesinde-kullaniyorum-miklatisli-kiliflar-n95in-tus'kilidini'aciyor'milatis-bir-cok-tele-zarar-veriyor--bilginiz+!..

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, berk2238 ve .caner.
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
merhaba-ben-gorme-engelliyim-n95-8gb-kullanirken-miklatisli-kilif-yuzunden-tel-kac-sefer-sorun-yapti-gorme-engelliler-icin-yapilmis-ekran-okuyucu-talks-prog-sayesinde-kullaniyorum-miklatisli-kiliflar-n95in-tus'kilidini'aciyor'milatis-bir-cok-tele-zarar-veriyor--bilginiz+!..
Teşekkürler :hmmm

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
evet bende duymuştum uzun süre takılı kalırsa ya hiç o bölgeyi algılamıyor yada 1 -2 hafta takılı olmadan kullanılırsa düzeliyor ven zaten flip cover kullanmayı sevmiyorum eziyet gibi geliyor kapagı açınca kamera felç ve telefonun boyutunu 2 ye çıkarıyor

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
evet bende duymuştum uzun süre takılı kalırsa ya hiç o bölgeyi algılamıyor yada 1 -2 hafta takılı olmadan kullanılırsa düzeliyor ven zaten flip cover kullanmayı sevmiyorum eziyet gibi geliyor kapagı açınca kamera felç ve telefonun boyutunu 2 ye çıkarıyor
Miknatisin fotosunu attim pek etkileyecegini sanmıyorum :hmmm

Ama olursada geçmiş olsun deriz speni az kullanıyorum zaten :pro2:

• Beğen
devilspath

devilspath

Üye
Aynı sorun bende de oldu.. kullanmanı tavsiye etmem.. gidip samsung mağazasından flip cover kapak aldım.. idare ediyor tavsiye ederim..

mertcan01

mertcan01

Üye
3 gun once benimde basima geldi ilk basta panik yaptım. Spen miknatisin denk geldigi yeri algilamiyorsu bozuk para boyutu kadar. Acaba bir anlik birsey mi dedim. Tlf kapattim actim yok. Ekran filminden midir dedim olmadi. Enson forumda gecmis zamanda okuduğumu hatirladim. Hemen kilifi cikartttim. Telefonu tekrar baslatinca duzeldi. Bir daha da kullanmayi dusunmuyorum. Ve kilifi 5 gun kullandim sadece

devilspath

devilspath

Üye
İlerlemeden hemen çıkartmak lazım. O zaman kalıcı olmuyor, düzeliyor. Ama uzun süreli kullanımlarda kalıcı olabilir.

• Beğen