Öneri 801881e1 Hata Kodu [çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
özgür abi ben de gdr3 u yükleyemiyorum denilen herşeyi yaptım ama hata alıyordum seein dediklerini de yaptım sadece hata kodu değişti ama hep hata hep hata

Sen hangi hatayı alıyorsun kardeşim?
Hata kodu konuyu açan arkadaşımızınki gibi 801881e1 ise telefondan değil wifi ağ/internet ayarlarından kaynaklanıyor demektir.

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
hangisini kaldırayım realtek PCI FE Family controller mi yoksa diğerinimi

pirenuri

pirenuri

Üye
Sen hangi hatayı alıyorsun kardeşim?
Hata kodu konuyu açan arkadaşımızınki gibi 801881e1 ise telefondan değil wifi ağ/internet ayarlarından kaynaklanıyor demektir.
80072ee2 hatasını alıyorum. Bi gdr3 u yapamadım ya çok koyuyor

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
ağ bağdaştırıcları açınca bunlar var
1.SIRADA bu var realtek PCI FE Family controller

2.sırada bu var realtek rtl8187b wireless 802.11b/g 54mbps usb 2.0 network adapter :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ağ bağdaştırıcları açınca bunlar var
1.SIRADA bu var realtek PCI FE Family controller

2.sırada bu var realtek rtl8187b wireless 802.11b/g 54mbps usb 2.0 network adapter :D

Realtek PCI FE Family Controller olanı kaldır.
Sonra bilgisayarı yeniden başlat. Muhtemelen açılır açılmaz bilgisayar kendisi yeniden tanıyacaktır.
Tanımazsa aygıt yöneticisine gidip yenile diyerek tanımasını sağlayabilirsin.
Tanıdıktan sonra telefonunla wifi'ye bağlanıp tekrar dene.

• Beğen
Tepkiler: serkan410
serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
pirenuri

pirenuri

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
80072ee2 hatasını alıyorum. Bi gdr3 u yapamadım ya çok koyuyor

Wifi'yi kapatıp şebeke üzerinden kontrol et güncellemeyi.
Eğer şebekedeyken hata kodu vermeden kontrol başarıyla gerçekleşiyorsa ağ/internet ayarlarında sorun var demektir.
Yukarıdaki mesajları okuyup çözüm önerisine göz atabilirsin.

Şebeke üzerinden kontrol ettiğinde de aynı hatayı alıyorsan muhtemelen Microsoft serverlarında yoğunluk var demektir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar dene veya bir süre daha bekle.

• Beğen
Tepkiler: serkan410 ve pirenuri
serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
turkcelsen eğer 1lira harca 50mb internet gelsin ben öyle kurmuştum :D :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Wifi'yi kapatıp şebeke üzerinden kontrol et güncellemeyi.
Eğer şebekedeyken hata kodu vermeden kontrol başarıyla gerçekleşiyorsa ağ/internet ayarlarında sorun var demektir.
Yukarıdaki mesajları okuyup çözüm önerisine göz atabilirsin.

Şebeke üzerinden kontrol ettiğinde de aynı hatayı alıyorsan muhtemelen Microsoft serverlarında yoğunluk var demektir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar dene veya bir süre daha bekle.

Şuanda netin ayarlarına girdim de bağdaştırıcıyı bulamadım nasıl bir şeyle karşılaşmam gerekiyor

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
ben kaldırıp yeniden başlattım aynı hatayı almaya devam ediyorum wifiden

pirenuri

pirenuri

Üye
serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone umİşlemleri yaptım ama ben de aynı hatayı almaya devam ediyorum kod yine değişti ve 801881e1 oldu
galiba bi 2miz bu hatayı alıyoruz hep değişip duruyo hata kodu anlamadım bende

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hatayı Wifiden bağlanınca aldığınız için telefondan kaynaklı değil. Bağlandığınızın internet ağının ayarlarıyla ilgili. Başka bir yerden başka bir kablosuz ağa bağlanıp deneyin, muhtemelen sorun olmadığını göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
kursat99

kursat99

Üye
Özgür abi konuyla alakasız ama yine de soracağım: bayramın ilk gününden beri internette bir sorun var. Şöyle ki yabancı sitelere çok çok geç giriyor. Mesela Maxicep e çok hızlı girerken Microsoft un herhangi bir sayfasına çok çok geç giriyorum. Hatta bazen giremiyorum bile. Face Youtube falan sorun yok ama yabancı kökenli siteler yüklenmiyor nerdeyse. Ttnet 8mbps limitsiz kullanıyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür abi konuyla alakasız ama yine de soracağım: bayramın ilk gününden beri internette bir sorun var. Şöyle ki yabancı sitelere çok çok geç giriyor. Mesela Maxicep e çok hızlı girerken Microsoft un herhangi bir sayfasına çok çok geç giriyorum. Hatta bazen giremiyorum bile. Face Youtube falan sorun yok ama yabancı kökenli siteler yüklenmiyor nerdeyse. Ttnet 8mbps limitsiz kullanıyorum.

Bilemiyorum kardeşim eğer DNS adresi kullanıyorsan (Bkz Ağ ayarları>Özellikler>TCP/IPv4>Özellikler), kullandığın dns adresleriyle ilgili olabilir.
Eğer otomatik olarak ayarlıysa Telekomdan kaynaklı da olabilir.

Meseleler az çok anlaşıldığına göre konu dağılmadan burada bitirelim :)

:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt