Samsung Galaxy S3 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

mertoligi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Hakkında
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak. şimdi telefonumda iki tane durum var:
1. yeni mesajım olmadığı halde ana ekranda sürekli 1 yeni mesaj var işareti gözüküyor.(altta mesaj zarfının sağ üst köşesinde)
2. bu son zamanlarda oluşmaya başladı, telefon, gelen mesajı sesli okumaya başladı, ama sanki ingiliz bir kadın Türkçe mesaj okuyuyormuş gibi, harf harf öyle okuyor. medyanın sesini kıstım ama sonra yine oluşmaya başladı. gelen mesajı sesli okuma özelliğini nasıl kapatabiliriz?

cevabınız için şimdiden teşekkürler

Kontrol

Kontrol

Üye
1. Sorunun Cevabı: Eğer bir launcher veya tema pakedi yüklediysen sil.
Dün "mesajlaşma" simgesini değiştirdim, mesaj geldi okudum. Ardından baktım hala "1" ifadesi duruyordu. Simgeyi sildim orjinale döndüm sorun çözüldü.

2.Sorunun Cevabı: Eğer Sürüş modu açık ise o şekilde sesli iletileri alabilirsin. Ayarlar > Cihazım > Sürüş Modu bölümünü pasif yap.
(4.2.2 Sürümünde ayarlar > cihazım da duruyor. 4.1.2 de direk ayarlara girince görürsün.)

Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler.

spytech61

Üye
S3 ün ram boyutu ne kadar acaba? Görev yöneticisinde 832 mb gosteriyor. Gerçekten böyle mi. Yoksa benim telefonumda mı sorun var? Ya da başka bir nedenden dolayı mı?

badmus

badmus

Üye
S3 ün ram boyutu ne kadar acaba? Görev yöneticisinde 832 mb gosteriyor. Gerçekten böyle mi. Yoksa benim telefonumda mı sorun var? Ya da başka bir nedenden dolayı mı?

Telefonun Ram'i 1gb ama 168mb'ı kullanılamıyor. Zaten tüm ram ve hafızalarda böyle. Bilgisayara bi flash disk takarsan gorursun 4gb ise 3.8 civarı yazar :oke:

Kontrol

Kontrol

Üye
Sistem belirli bir kısmını kullandığından dolayı öyle görünmesi doğal.
Ayrıca 4.0.4 kullandığım zaman RAM 750 küsürdü. 4.2.2 de ise 800 küsür.
Telefonun 16 GB Belleği olmasına rağmen sistem bir bölümünü kullandığından 16GB olarak kullanamıyoruz..
@mertoligi sorunu çözebildiniz mi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt