Öneri S3 Root Kaldırmak

Sponsorlu Bağlantılar

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
S3 Root Kaldırmak
Merhabalar ;

Android'de yeni olduğumdan kısa süre önce uzun araştırma sonucu korka korka root işlemi gerçekleştirdim. Fakat yeni gelecek olan güncelleştirmeleri beklediğimden root'u kaldırmak istiyorum. ' SuperUser SU ' adlı programda ' Root'u kaldır ' dedim ama yeniden başlatmama rağmen güncellemede hala "Telefonunuz modifiye edildi." gibisinden bir uyarı veriyor sanırım yanlış birşey yaptım. Root'u kaldırıp telefonu orjinal haline getirmek için ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Not : Dediğim gibi yeniyim kusuruma bakmayın :)

Teşekkürler & İyi Bayramlar.

ka_za

ka_za

Üye
Stock rom indirip kur

• Beğen
Tepkiler: SuxQQ
SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom indirip kur

Cevap gelmeyince bir arkadaşımın tavsiyesi ile Kies üzerinden üretici yazılımı yükseltme yapıyorum düzelebileceğini söyledi bu konuda bilginiz varmı bir sıkıntı olur mu ?

uguro

uguro

Üye
Root kalkar ancak sayaç sıfırlanmaz sanırım ... Bir sıkıntı olmaz ancak sayacında sıfırlandığını kontrol etmek gerek

enterneoll

enterneoll

Üye
sayaç sıfırlanmaz triangle away kullanın ama root'u kaldırmadan önce yapılıyor

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Root kalkar ancak sayaç sıfırlanmaz sanırım ... Bir sıkıntı olmaz ancak sayacında sıfırlandığını kontrol etmek gerek

sayaç sıfırlanmaz triangle away kullanın ama root'u kaldırmadan önce yapılıyor

Öncelikle teşekkürler.
Dediğiniz gibi stock rom flashladım ve üzerine triangle ile sayacı sıfırladım herşey normale döndü telefon durumu normal yazmaya başladı vs. Herşey yolunda derken SuperSU nun menüde kaldığın8 gördüm. Girip full unroot demek istedim fakat güncellendi SuperSU. Güncelleme yapınca telefon tekrar rootlu gözüktü. Sanırım bende acemilikten bir hata yaptım. Tekrar deneyeceğim işlemleri. Yardım ve fikirleriniz için binlerce teşekkür...

uguro

uguro

Üye
Önemli değil :rica:SuperSu da unroot işleminden sonra sayaç sıfırlanır ama bilmiyorum :)

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil :rica:SuperSu da unroot işleminden sonra sayaç sıfırlanır ama bilmiyorum :)

Sanırım ben yanlış şeyler yapıyorum çözemedim şimdi işlemleri tekrarlamak için şöyle bir yol izlemeyi düşünüyorum sırasıyla ;

1) Triangle ile sayacı sıfırlamak.
2) Stock rom flashlamak

Fakat Triangle durduruldu hatası veriyor neden bilmiyorum. Denemeye devam edeceğim. Tekrar yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler hepinize. :)

enterneoll

enterneoll

Üye
triangle ile sıfırlamak için destekleyen kernel flashlaman lazım siyah veya googlemax kernel flashlayıpta kullan

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım ben yanlış şeyler yapıyorum çözemedim şimdi işlemleri tekrarlamak için şöyle bir yol izlemeyi düşünüyorum sırasıyla ;

1) Triangle ile sayacı sıfırlamak.
2) Stock rom flashlamak

Fakat Triangle durduruldu hatası veriyor neden bilmiyorum. Denemeye devam edeceğim. Tekrar yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler hepinize. :)

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ediyorum. Triangle ile sıfırladıktan sonra herşey normal gözüküyor SU kaldırılmamış ordan Unroot yapıyorum , yeniden başlatıyorum güncelleme yapmaya çalışıyorum sisteminiz modifiye edilmiş tarzında bir uyarı geliyor ve güncelleme yapmıyor. Birde dikkatimi çeken stock rom u kurduktan sonra CWM gibisinden bir uygulama geldi acaba yanlış bir stock rom kurmuş olabilir miyim ?

s.ileli

s.ileli

Üye
Kardeşim dediğimi harfiyen yaparsan sorunun çözülür.
1-stock rom at telefona
2-cf-auto (cwmsiz root dosyasi) ilr cihazi odin den root et
3-telefonun dilini ingilizce yap
4- triangle away indir ve kur
5- triangle away çalıştır kernel indirmedine musade et root iznini ver ve sonra progrsm calisinca en altta system modification status "custom" gibisindan bir yazi olacak onu isaretle.
6- reset flash countere tikla
7-cihaz download mod gibi bir modda acilacak ses acma tusuna bas sonra cihaz yeniden baslayacak
8- cihaz acilinca supersuya gir ve unroot secenegine tikla

• Beğen
Tepkiler: SuxQQ
SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dediğimi harfiyen yaparsan sorunun çözülür.
1-stock rom at telefona
2-cf-auto (cwmsiz root dosyasi) ilr cihazi odin den root et
3-telefonun dilini ingilizce yap
4- triangle away indir ve kur
5- triangle away çalıştır kernel indirmedine musade et root iznini ver ve sonra progrsm calisinca en altta system modification status "custom" gibisindan bir yazi olacak onu isaretle.
6- reset flash countere tikla
7-cihaz download mod gibi bir modda acilacak ses acma tusuna bas sonra cihaz yeniden baslayacak
8- cihaz acilinca supersuya gir ve unroot secenegine tikla

Sorunumu "s.ileli" tavsiyesi ile çözdüm arkadaşlar benimle aynı sorunu olanlar bu şekilde çözebilirler. Kendisine ve yardım eden herkese binlerce teşkkürler.

• Beğen
Tepkiler: s.ileli

Üst Alt