.caner.
Üye
Ilk denedigim.Ayarlar>cihazım>aksesuar>s görünüm kapağı kilit açma tikini kaldır düzelmesi lazım
Ilk denedigim.Ayarlar>cihazım>aksesuar>s görünüm kapağı kilit açma tikini kaldır düzelmesi lazım
Telefon görüşmesi dahi yapamıyorum abi yaOldu olacak ikide kese yap caner sabah sabah güldüm yine telefonda daha fazla sorun yaratma bence.![]()

Oldu olacak ikide kese yap caner sabah sabah güldüm yine telefonda daha fazla sorun yaratma bence.![]()

Su an 10 saniyede bir olmaya başladı !!!
Benim serviste dandik çıktı. Brightstar diye aldık iphone lara bakıyor diye Teleservice cikti.Fazla zorlama bayram sonrası servise götür bence.
Off of sarjim cok çabuk bitiyor
Sizce LG G2 ye geçeyim mi dostlar?
Kafayı yemek üzereyim ben mecbur yeni tel alcamAynı sorun bendede var. Fakat G2 nin arka tasarımı hoşuma gitmiyo.
Yeni batarya almalısın telefon 2. Plan olsun.Kafayı yemek üzereyim ben mecbur yeni tel alcam
Sorun düzelir mi?Yeni batarya almalısın telefon 2. Plan olsun.
Denemekte fayda var. Önce 75 tl yi gozden çıkart. Bendede su gibi gidiyordu şimdi 1 gün gidiyor.Sorun düzelir mi?
DeneyeceğimDenemekte fayda var. Önce 75 tl yi gozden çıkart. Bendede su gibi gidiyordu şimdi 1 gün gidiyor.
9500 surume yüklemeyi kesinlikle düşünmeyin de![]()
Nextman usta şey dicem sana ben güncelleme gelince direk odinle flashlayıp wipe yapsam unroot olur mu ? Yoksa eski sürüm kurup sonra mı 4.3 e yükselteyim ?