aslında wp8 gibi bi cfw olsa mesela =))
görsellik olarak olur ama sistem olarak yine aynı modlar olur...
2. flaşlama diye bir şey yok. 3 4 5 6 7 8 istersen 100 kez at flaşı... yönetem aynı....cok sgl ust teşekurler lakın arkadasım bi turlu 2ci flashlamayı yapamamış detaylı atlatsanda onu buraya yonlendırıp burdan takıp ederek yapsa cıldırcm yoksa tlf bır haftadır onda ☹
yanlış anladın usta ya yani demem o ki yani phonexi kaldırmadan tekrar kur demiştin ya kurdan kasıt rm-718 klasorunumu tekrarmı duzenlicez evols dosyalarını yenıdenmi atczgörsellik olarak olur ama sistem olarak yine aynı modlar olur...
2. flaşlama diye bir şey yok. 3 4 5 6 7 8 istersen 100 kez at flaşı... yönetem aynı....
hayır. phoenix in setupuna tıkla uygulamayı yeniden kuryanlış anladın usta ya yani demem o ki yani phonexi kaldırmadan tekrar kur demiştin ya kurdan kasıt rm-718 klasorunumu tekrarmı duzenlicez evols dosyalarını yenıdenmi atcz
Şuan aklımda herhangi bir cfw çalışması yok belki daha sonra olabilir kardeşimyani çok bişey beklemiyorum yazılım olarak tabi çok iyi bi çalışmanız var cfw olarak şuan teli bırakmıyorsam sayenizde bence deneyin evolsden fazla tutar bana göre![]()
Kendin modlama yapmışsan eğer orjinaline çevirmiş olabilirsin. ben arka plandaki uygulamaların hepsini kapattım çalışmaması gerek...
demek istediğim rehmer,mesajlar,ajanda,işlem kaydı,saat gibi sistem uygulamaları belli bir süreden sonra açık uygulamalar ekranından kapanmıyor..çarpıya bassan bile gitmiyor..mecbur appstop ile kapatman gerekiyor..ve son açtığın uygulama hep arkada çalışıyor gibi görünüyor..rehberi açtıysan rehber kalıyor..mesajları açtıysan mesajlar kalıyor..çıkış demek fayda etmiyor yani..bununla ilgili bir konu da açtım..genellikle fp2 cihazlarda oluyor gözlemlediğim kadarıyla..yazılımsal mı yoksa kullanıcı hatası mı olduğunu anlamaya çalışıyorum.senin de bununla ilgili bir bilgin var mı diye sormuştum.Anladım şimdi ne demek istediğini ama 701 de böyle bir şeye hiç rastlamadım yada bende olmuyor kardeşimben eksik anlattım sanırım dostumdemek istediğim rehmer,mesajlar,ajanda,işlem kaydı,saat gibi sistem uygulamaları belli bir süreden sonra açık uygulamalar ekranından kapanmıyor..çarpıya bassan bile gitmiyor..mecbur appstop ile kapatman gerekiyor..ve son açtığın uygulama hep arkada çalışıyor gibi görünüyor..rehberi açtıysan rehber kalıyor..mesajları açtıysan mesajlar kalıyor..çıkış demek fayda etmiyor yani..bununla ilgili bir konu da açtım..genellikle fp2 cihazlarda oluyor gözlemlediğim kadarıyla..yazılımsal mı yoksa kullanıcı hatası mı olduğunu anlamaya çalışıyorum.senin de bununla ilgili bir bilgin var mı diye sormuştum.
tamam kardeşimbelki uzun süre kapatmamamdan dolayı oldu.tekrar olursa yazarım.programları da deniyorum.
teşekkürlerhayır. phoenix in setupuna tıkla uygulamayı yeniden kur
rica ederimteşekkürler
Evols kurdum kullanıyorum emeğine sağlık. Ama birşey soracağım. joshlog mod yüklemek için ne yapmam gerekir. xplorer ile C ye bir dosya atıyım dedim kabul etmedi.. ? Rom patthcer ile tekrar yamaları açmam mı gerekıyor ? ne yapmalıyım ?

ilk sayfadaki rompather for fp2 yükle yamaları aktifleştir ve olur![]()
Bunu jashlog mod konusana yazman gerek. Kullanmadığım bir moddur o yüzden yardımcı olamayıcam maalesef...Dostum peki Dediğini yaptım sistem dosyalarına girmede problem yok fakat joshlog mod yaparken sys dosyası var c ye atıyorum dıyorum dıger mod talımatlarında yazdıgı gıbı. uzerıne yazılamıyor dıyor. Sonra tümünün üzerine yaz işaretlıyorum xplorerde sonrada dosya açılamıyor hatası alıyorum. Bunun sebebı ne olabılır ?
dostum hayırlı bayramlar dedıklerını yaptım yanlız hala dead oluyor telefonbataryayı sokun tekrar deneyın dıyo nedır sorunteşekkürler
dostum hayırlı bayramlar dedıklerını yaptım yanlız hala dead oluyor telefonbataryayı sokun tekrar deneyın dıyo nedır sorun
Fırmware dedıgın yer neresı dostum bu arada tesekkurlerBendede aynı sorun oldu. Çözümü şöyle yaptım. Phoneıx ıcındekı produc dosyasına attıgımız Rm kodlu dosyası sıldım. Birkez phonexı actım telefonu taktım. Fırmware bolumune gırdım orda rom yok boş yazsını gordukten sonra cıkarttım telı tekrar, programı kapattım. Sonrasında produca tekrar cfw yı attım telefonu taktım. scan dedim buldurdum. Fırmware yerıne cfw yı gördüm. Sonrasında Sw reset ıle başlattım
Flashı attığın yer işte..Fırmware dedıgın yer neresı dostum bu arada tesekkurler