Invoke
Üye
Hiç farketmez
İşte buyduZamanında 50 TL saydım ben buna
![]()
Dayağını yer oturursun o zaman =P
Hiç farketmez
![]()
Sana pir masaj bu sana diyirki pasketpol oyna !Hiç farketmez![]()
![]()
Çocuk diyorum ya, en büyükleri 4'e gidiyordur. Bizim eve yakın ilkokul var ordan biliyorumDayağını yer oturursun o zaman =P
Basketbol topumu da çaldılar zamanındaSana pir masaj bu sana diyirki pasketpol oyna !

Volleypol oyna ?Basketbol topumu da çaldılar zamanında![]()
![]()
Çocuk diyorum ya, en büyükleri 4'e gidiyordur. Bizim eve yakın ilkokul var ordan biliyorum
Basketbol topumu da çaldılar zamanında![]()
![]()

Dün gecenin bir vakti windows 7 kurdum, @.caner. demiştim ya rom bozuk diye
döv o zaman
yazık la, toplarını hep çalıyolar![]()
ne oldu peki yenisini atamadin mi hâlâ ?Benimde atmam lazımattım tabi ki![]()

attım tabi ki![]()
Hayırlı olsun![]()
ayda 40 tl verdiğimiz komşu wifi nin ismini ve şifresini değiştirmiş, neden dedik adam çıldırmış bir şekilde çok yavaaşş çok yavaşş diyor. Şuan internetsiziz .s@.caner.
@Pikkaccu
@Haluk.
@sasasa741
Nerdesiniz mübarekler???
ayda 40 tl verdiğimiz komşu wifi nin ismini ve şifresini değiştirmiş, neden dedik adam çıldırmış bir şekilde çok yavaaşş çok yavaşş diyor. Şuan internetsiziz .s

ayda 40 tl verdiğimiz komşu wifi nin ismini ve şifresini değiştirmiş, neden dedik adam çıldırmış bir şekilde çok yavaaşş çok yavaşş diyor. Şuan internetsiziz .s

gitti gittiGeldimTopu bulamadım arkadaşlar
![]()

ya bizimkilere diyorumda başından kalkmazsınız diyor. Yine aynı şey zaten40 mı tl oha, kendiniz internet niye bağlatmıyorsunuz![]()

Bu adam sizden geçiniyor zaten mübarekya bizimkilere diyorumda başından kalkmazsınız diyor. Yine aynı şey zaten![]()