Tavsiye Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
:kıskıs:

prime

prime

Üye

Aynen Android bitiyor mu daha yeni mi başlıyor ?

Android Türkiye'de geç yaygınlaştı ama yaklaşık 6 senedir var bu Android cihazlar.

"Android bitiyor" lafini sadece gercegi goremeyen nokia fanlari soyler

Lumia 1020 ile iphone 5s i karşılaştırmanızı öneririm. Üstelik Lumia'nın fiyatı 1000 lira kadar daha az. O zaman gerçeği göremeyen kim anlarsınız.

:ah tapatalktan direk yazdığım için fark edemedim, kusura kalma karıştırdım.

Ben de Serdar kısmına dikkat etmemişim pek :aman2:

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Android Türkiye'de geç yaygınlaştı ama yaklaşık 6 senedir var bu Android cihazlar.

Lumia 1020 ile iphone 5s i karşılaştırmanızı öneririm. Üstelik Lumia'nın fiyatı 1000 lira kadar daha az. O zaman gerçeği göremeyen kim anlarsınız.

Ben de Serdar kısmına dikkat etmemişim pek :aman2:
Lumia nin fiyati android in bitmesiyle ne alaka

prime

prime

Üye
Lumia nin fiyati android in bitmesiyle ne alaka
Ben sana telefonları karşılaştır lumia özellik olarak neredeyse 2 kat daha iyi(hatta kamera faktörünü de katarsak 4-5 kat) ve buna rağmen Nokia daha makul fiyata çıkarıyor diyorum. Nokia fanı değilim ama görünen köy kılavuz istemez demek istemiştim. Sen gidip sadece para kısmına takılmışsın .-.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Androidin, Wp'a tek üstünlüğü uygulamalarıdır.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
enesrsln

enesrsln

Üye
Androidin, Wp'a tek üstünlüğü uygulamalarıdır.
Hayır. Yüksek ROM desteği, daha fazla görsellik, Donanımı iyi cihazlarda süper hız. OC desteği, Kernel değiştirme, Ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde yükleme, Uygulamaları editleyip apk şekline getirme (ÖRN: Para modlu oyunlar), Root erişimine sahip olabilme sayesinde Titanium Backup gibi programlarla uygulamaları vs. yedekleyebilme, çok daha büyük ve kaliteli market (Google Play Store), Widget desteği ve Play Store'dan widget yükleyebilme , Arayüzden sıkılınca çeşitli launcher vs. yükleyerek tema değiştirme gibi artıları vardır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Klasik bir cevap olacak fakat henüz yeni olan ve kırılmamış bir sistemde bunların olmasını beklemek ne derce doğru olur?

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Konu nerden nereye geldi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne yazıkki kırmaya uğraşan doğru dürüst bir gurup bile yok :D
Aslında samsung ativ s wp8 için kişisel bir custom rom yayınlandı, buda tüm cihazların unlock edilmesi adına büyük bir adım ve sevindirici bir haber.:oke:

PriZm

PriZm

Üye
O zaman Kırılmadan yapılabilenleri sayalım..

Multiwindow
Launcher
Kilit ekranı
Dosya yöneticisi (:ehe)
Widget desteği

ve aklıma gelmeyen rootsuz wp de olmayan onlarca zımbırtı..

• Beğen
Tepkiler: MrExpert ve Samet.25

Samet.25

Klasik bir cevap olacak fakat henüz yeni olan ve kırılmamış bir sistemde bunların olmasını beklemek ne derce doğru olur?
O zaman yeni bi sistemse sende android in tek ustunlugu uygulamalari diye yorum yapma suanda yeni ilerde androide yaklasabilir de bi yorum oyle bi yorum boyle olmaz ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O zaman Kırılmadan yapılabilenleri sayalım..
Multiwindow
Launcher
Kilit ekranı
Dosya yöneticisi (:ehe)
Widget desteği
ve aklıma gelmeyen rootsuz wp de olmayan onlarca zımbırtı..
Androidin de ilk zamanlarını biliyoruz AliCan bırakta o kadar olsun lütfen.

O zaman yeni bi sistemse sende android in tek ustunlugu uygulamalari diye yorum yapma suanda yeni ilerde androide yaklasabilir de bi yorum oyle bi yorum boyle olmaz ;)
Haklısın.