------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye

Arkadaşlar buyrun şarj süresi soranlara. 2 kez şarja takma gözüküyor sadece 20 mb lık bir apk vardı onu atmak için bilgisayara taktım hemen geri çektim, lite sürümü indirmişim 2. de de pro olarak attım :) tabi oyun oynamadan gittiği nokta bu :) Ekran fu ll parlaklıkta, 3g de, güç tasarrufu açık değil.
Ya bu şarjı nasıl bu hale getiriyorsunuz ben akşam etsin dua ediyorum

laz6116

laz6116

Üye
Gerci ben dediginiz gibi uzun sureli oynamadim. Ama mantıken aklim almiyor Bu durumu.

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Gerci ben dediginiz gibi uzun sureli oynamadim. Ama mantıken aklim almiyor Bu durumu.
Evet burdan yazarak tabiki mantikli gelmiyor bazi arkadaslar acik biraktim cikmadi telefonu kapatip acinca duzeldi diye yazmislar inanmak icin bu durumu bizzat gormek gerekir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: laz6116
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Ben 2 gün bile kullanıyorum neden bazı arkadaşlar sorun diyor uygulamaları devamlı açık bırakırsanız doğaldır alayım bende elime netten çıkmayayim

Eray1910

Üye

Kardeşim programları açık bırakmamaya gayret et arama var mı mesaj var mı vs gibi durumlarda kilidi açmak yerine üstteki sensörün üstünde elini gezdirip çıkan göstermelik bi ekran var oradan bakabilirsin. Genel olarak bunları yaparsan gerçekten fark edecektir.

cardanadam

cardanadam

Üye
Kardeşim programları açık bırakmamaya gayret et arama var mı mesaj var mı vs gibi durumlarda kilidi açmak yerine üstteki sensörün üstünde elini gezdirip çıkan göstermelik bi ekran var oradan bakabilirsin. Genel olarak bunları yaparsan gerçekten fark edecektir.
Aktif kılıf kullanıyorum ben

Eray1910

Üye
Aktif kılıf kullanıyorum ben

Anladım ona yapılacak birşey yok söylediğim konuda. Telefonu sık sık şarja takman uzun süreli şarj olması li-ion pil olduğundan dolayı iyi etkiliyor bu da şarj süresini oldukça uzatıyor bu şekilde tüyolar çok gözden geçirip uygulamaya çalışabilirsin :)

.caner.

.caner.

Üye
Telefonun ekranı arada bir gidip geliyor :( Flip cover varmış gibi oluyor saniyeligine sonra geri gidiyor ama uygulamalar kapaniyor ne yapmaliyim acil :(
Kafayı yedim lütfen yardım. Hep wipeden sonra başladı

Son düzenleme:
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Telefonun ekranı arada bir gidip geliyor :( Flip cover varmış gibi oluyor saniyeligine sonra geri gidiyor ama uygulamalar kapaniyor ne yapmaliyim acil :(
Mıknatıslı kılıf mı var.

.caner.

.caner.

Üye
Her iki dakikada bir oluyor :züü: ben niye wipe attım ya :(

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Mıknatıs falan mı temas ediyo. Arka kapagı çikar bekle bakalim olcakmi.

.caner.

.caner.

Üye
Mıknatıs falan mı temas ediyo. Arka kapagı çikar bekle bakalim olcakmi.
Elimi yaktım kabardi su topladı ondan mı acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Cikarttim bekliyorum.
Edit cikarttim bekledim 1 dakika icinde oldu elimi degdirmedim yinede oldu

Kılıf siz hali aynı saat geliyor.

Hadi ama :( :züü: :züü:

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun ne anlamadım ?caner

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıvı teması mi oldu ?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Elimi yaktım kabardi su topladı ondan mı acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Cikarttim bekliyorum.
Edit cikarttim bekledim 1 dakika icinde oldu elimi degdirmedim yinede oldu

Kılıf siz hali aynı saat geliyor.

Hadi ama :( :züü: :züü:

O zaman sensörde sorun var. Ekranın sol tarafında o kılıf sensöru mıknatıs deyincede o ekran geliyo. Istiyosan bi mıknatıs bul bi kere deydir sol tarafa bakalım düzelcekmi.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt