Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden flashladım :ehe

Bu arada ellerine sağlık uzun zamandır kullanıyorum bi :tşk: edemediydim. :tşk:
Tamam kardeşim. Rica ederim güle güle kullan...
hakan abi video çekme dosyalarında duzenleme yapmışin sanırım boyutu çok oluyo resim çekme bolumu aynı kalsa da sadece video çekme dosyalarını orjinal yazılım dosyası ile değiştirmek istesem tam olarak nasıl yaparım nerdedir hangi klasorden hangi dosyaları alıcam?
Nokia cooker ile ROfs2 / private / 10202be9 / 10281872.txt bunu çekip aktar tamamdır...

cebimci

Üye
bunu yapınca sadece video çekme orjinal haline gelcek resim çekme senin yaptığın gibi kalcak demi?

cebimci

Üye
sağolun abicim.bir de hani ekran sensorü var ya yan yatırınca ekran da yan yatıyor işte onu da orjinal yapabilmem için hangi klasör den hangi dosyaları değiştircem?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sağolun abicim.bir de hani ekran sensorü var ya yan yatırınca ekran da yan yatıyor işte onu da orjinal yapabilmem için hangi klasör den hangi dosyaları değiştircem?
rofs2de aynı yerde zaten 10282F0F.txt

kralveben

kralveben

Üye
ben 2ciye flashlamayı yapamadım yahu bataryayı cıkarıp takın tekrar deneyın diyo neden anlamadım neyse böyle kullanırım artık umarım bi sıkıntı çıkmaz ileriki zamanlarda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben 2ciye flashlamayı yapamadım yahu bataryayı cıkarıp takın tekrar deneyın diyo neden anlamadım neyse böyle kullanırım artık umarım bi sıkıntı çıkmaz ileriki zamanlarda
dead oluyor telefon. phoenix i kaldırmadan tekrardan kur dene...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefonu açık bırakma testi yapıyorum demiştim hatırlarsan :) tam 25 gün dayandı..en ufak bir kasma da yapmadı..ortalama 110mb ram ile kullandım c6-01i yanlız dün saat tam 18de restart atmış kendi kendine :) tam saatte atması dikkatimi çekti.zamanlayıcı falan Mı koydun belli bir süre kullanımdan sonra restart atsın diye? Yoksa bana mı denk geldi. :)

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
bende oyle bisey olmadi sana denk gelmis :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açık bırakma testi yapıyorum demiştim hatırlarsan :) tam 25 gün dayandı..en ufak bir kasma da yapmadı..ortalama 110mb ram ile kullandım c6-01i yanlız dün saat tam 18de restart atmış kendi kendine :) tam saatte atması dikkatimi çekti.zamanlayıcı falan Mı koydun belli bir süre kullanımdan sonra restart atsın diye? Yoksa bana mı denk geldi. :)
Hayır öyle bir özellik yok... 25 gün bir makinenin çalışması Nokia nın ne kadar kaliteli bir donanıma sahip olduğunuda gösterir :)
yani programı tekrarmı yüklüyeyim pc ye kurulu şeklini silmeden
evet

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hayır öyle bir özellik yok... 25 gün bir makinenin çalışması Nokia nın ne kadar kaliteli bir donanıma sahip olduğunuda gösterir :)
evet

aynen..sanmıyorum android'i bu kadar uzun süre resetlemeden kullanabilesin :) en sonunda dayanamadı kendi resetledi zaten :) yanlız 22. günden itibaren arka plandaki saat,rehber,mesajlar,işlem kaydı kapanmamaya başladı.menüye girdiğimde hep yanında açık işareti duruyordu.mecbur appstop ile kapatıyordum.normal midir? yoksa içindeki ram modunun bir özelliği mi?

cebimci

Üye
hakan abi 10282F0F.txt bunu değiştir sensor orjinal haline gelir demiştin değiştirdim ama olmamış neden acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen..sanmıyorum android'i bu kadar uzun süre resetlemeden kullanabilesin :) en sonunda dayanamadı kendi resetledi zaten :) yanlız 22. günden itibaren arka plandaki saat,rehber,mesajlar,işlem kaydı kapanmamaya başladı.menüye girdiğimde hep yanında açık işareti duruyordu.mecbur appstop ile kapatıyordum.normal midir? yoksa içindeki ram modunun bir özelliği mi?
Kendin modlama yapmışsan eğer orjinaline çevirmiş olabilirsin. ben arka plandaki uygulamaların hepsini kapattım çalışmaması gerek...
hakan abi 10282F0F.txt bunu değiştir sensor orjinal haline gelir demiştin değiştirdim ama olmamış neden acaba ?
bir yerde hata yapmış olmalısın. sensör dosyası o

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kendin modlama yapmışsan eğer orjinaline çevirmiş olabilirsin. ben arka plandaki uygulamaların hepsini kapattım çalışmaması gerek...
bir yerde hata yapmış olmalısın. sensör dosyası o

hiçbir yerde modlama yapmadım da önemli değil o kadar 25 gün açık kalmış o kadar sapıtma payı olsun =)

ErSin9006

Üye
aslında wp8 gibi bi cfw olsa mesela =))

Üst Alt