6600'a hard reset atmak istiyorum ama nasıl??

Sponsorlu Bağlantılar

DeathBringer

DeathBringer

Üye
    Konu Sahibi
6600'a hard reset atmak istiyorum ama nasıl??
ben telefonuma hard reset atmak istiyorum ama kodu bilmiyorum.Biri yardımcı olabilirmi?

emre2001007

Üye
üç yıldız arama ve telefonu açma tuşuna telefon kapalıyken aynı anda basarak aç olur

Exalans

Exalans

Üye
* 3 arama ve açma kapama yuşlarına basılı ortalama 4 dk dan fazla oluyor ama

serj

serj

Üye
Hard Format
Eger telefonunuz hiç açilmiyorsa yani nokia yazisi gelip gidiyorsa Hard Format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
Format Yöntemi:Telefon kapali iken (*) (3) "(Yes)-arama tusu" ve yukaridaki kapama açma tusuna birlikte basarak format islemini yapabilirsiniz...
Eger Telefonunuzda hiç birsey silinmediyse Hafiza kartiniza yüklediginiz Program vs..Formatlamaniz yeterlidir..
Not:Hard Format Nokia'nin 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620'de oluyor...Siemens Sx1'de Ise ( * ),( # ) ve No Tuslarina Basarak Format Islemini Yapabilirsiniz..

DeathBringer

DeathBringer

Üye
    Konu Sahibi
İlgilenen herkese teşekkürler.Çok yardımcı oldunuz.:oley

yaskar

Üye
arkadaşlar kısa yoldan b,ilen yokmu

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
dostum tek yöntem arkadaşların dedigi gibi eski 6600 kullanıcısıyım :oke:

ender fidan

Üye
kardesim sakın 7370 i yapmayın telefonu bozuo benım 6600 bozuldu galerı acmıo bluetooth gırmıo dosya yonetıcısını acmıo internete gırmıo multımedya mesaj fılan gondermıo yenı tel almassam telefoncuya goturup yaptırcam

belfun

Üye
arkadasla ben ce en saglıklısı kapalı atmak

sineray

Üye
arkadaşlar tüm yöntemleri denedim ama hala telefon ingilizceye döndü sacede ve hala loce code istiyo ne yapmalıyım??

americanboy

americanboy

Üye
yıldız 3 arama ve güç tuşuna aynı anda bas

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bıde bu kodu dene *#7780#

mehmet1tekin

Üye
önce bilgisayarda daha sonra elefonda biçimle havıza daha azda lır ve boyuundan çok program müzik ve oyun alır

deepfire

Üye
ooofff heryöntemi denedim olmyy olmyy

adem terzi

Üye
ya ben denıyorum olmuyor bende 6600 slide var ince olan onda nasıl yapabilirim

Symberk

Symberk

Üye
*#7370# de olabilir kardeşim oda güzel bi format atış yöntemi hard format zordur insanın parmakları aĞrıyo :D

qecem8o

Üye
yaa ben basıyorumm kardeş hiç bişi olmuyo telefonum 5130 xpress Music nasıl yaparım lütfen yardımcı olun yaa :vur:vur

saruman_me

saruman_me

Üye
vay be konu 2007 de açılmış ve hala ayakta helal:) insanlar birbirlerine desteklerini eksik etmemeleri çok süper..:oke:

Üst Alt