Haber “pantech Vega Secret Note” Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
“pantech Vega Secret Note” Resmi Olarak Duyuruldu
Güney Kore kökenli telefon üreticisi Pantech, son yılların en gözde cihazı olan akıllı telefon modelleri ile gündeme gelmekte. Vega serisi adı altında yeni akıllı telefon modelleri üreten şirketin yeni cihazı akıllı telefon-tablet melezi olan cihazı ise ”Pantech Vega Secret Note” adı ile resmi olarak duyuruldu.



Pantech bilindiği üzere Samsung ve LG‘nin arkasından gelen en büyük akıllı telefon üreticisi olmakta. Özellikle Güney Kore‘de tercih edilen markalardan bir tanesi.

Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer; 159.4 x 81.5 x 8.85 mm ebatlarına sahip cihaz, 190gr ağırlığında. 5.9″ büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde LCD display ekran içeren model, Qualcomm Snapdragon 800 işlemciden güç alan Vega Secret Note Phablet modeli,3GB RAM bellek içermekte.

Yazılım desteğini Google Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sisteminden alan model, 13MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip. 32GB dahili veri depolama alanına sahip olan akıllı cihaz, aynı zamanda 3,200mAh batarya içermekte.

Pantech Vega Secret Note için belirlenmiş olan etiket fiyatı ise 839$olmakta.

“Pantech Vega Secret Note” resmi olarak duyuruldu
 


Invoke

Invoke

Üye
Hiç beğenmedim :D
 
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ya abi telefonları neden sürekli büyütürlerki ? eskiden akrabam 6600 almıştı onla dalga deçmiştik kalas gibi telefon aldın diye şimdi ürentilenlerden en küçükleri nerdeyse 4.0 inç küçülse daha iyi olmazmıydı ? 4.7 ideal :ehe:ehe:ehe
 
aleranol

aleranol

Üye
Biraz pahalı sanki?
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Bize göre pahalı telefon...
 


Üst Alt