Askerlik Süresi Kısalacak Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Askerlik Süresi Kısalacak Mı?
Askerlik süresinin 15 aydan 12 aya indirilmesi konusu son günlerde yine gündeme geldi.Askerlik görevlerini yerine getiren erlerin merakla beklediği konu oldukça ilgi görüyor.Özellikle Başbakan Tayyip Erdoğan'ın son yaptığı Askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili konuçmadan sonra konu yeniden gündeme oturdu.

Askerlik süresinin kısalıp kısalmayacağı ayrıca bu düzenlemeden çıkacak yasadan şu Vatani görevini yapmakta olan Askerler yararlanacak mı gibi sorular en çok merak sorulan soruların başında geliyor.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın askerlik süresinin kısaltılması konusunda yaptığı konuşmasından sonra herkes bu konuyu merak etmeye başladı.Yalnız halen sorulan bu soruların yanıtları net bir şekilde verilmedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada şöyle söylendi.Askerlik süresinin kısaltılmasının kendilerine her hangi bir sıkıntı oluştumayacağını söylendi.Hal böyle olunca her iki tarafta mutabakata varınca yasanın bir an önce çıkması için beklemekten başka yapılacak bir şey kalmadı.Eğer Askerlik süresi 2013 yılı bitmeden kısalırsa şu an askerde Vatani görevlerini yerine getiren Askerlerimizin bu yasadan yararlanabilmlerini ümid ediyoruz.
 


haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
meclisden ikitane tezkere çıktı şimdi de askerlik 12 aya düşüyor neyin peşindeler anlayamadım
askerlik süresi 15 12 ay olabilir gerektigi durumda üç dört yıla kadar uzatılabiliyor daha önce askerlik yapmış olanlar tekrar askere çagırla bilir
 
Invoke

Invoke

Üye
Bayramdan sonra düşecek diye biliyorum 12aya. Şuan askerde olanlarda etkileniyor bu işten.
 

adler03

Üye
12 ay ideal bir süre bence.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
askerlik süresinin düşmesine karşıyım
 
asroc

asroc

Üye
Bence askerlik tamamen kalksin prof askerlige gecilsin
 
zx6r

zx6r

Üye
süreler iyi gibi düşmesine karşıyım. çanakkalede 7 cihanı denize döktüğümüzü unutmasın kimse.
 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
askerlik süresinin düşürmesinin en büyük nedeni seçimler yaklaşıyor ve askere oy kullanma hakkı verilecek, e tayyor da oy almak için yapmayacağı şerefsizlik yok. bunun dışında ilerisini izleyip göreceksiniz kalkmaz dediğiniz askerlikte bitecek. hepsi planlı ilerliyor bu işlerin.
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
3
Görüntüleme
4K
Tuncay.erol
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
503
bydexer
spy ghost
Cevap
0
Görüntüleme
334
spy ghost


Üst Alt