Haber Ios 7.0.3 15 Ekim De Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
Ios 7.0.3 15 Ekim De Geliyor.
iOS 7, yeniliklerle birlikte çeşitli güvenlik açıklarını ve sorunları da beraberinde getirdi. Telefonlarını iOS 7'ye güncelleyen kullanıcılar hergün yeni bir güvenlik açığı ile karşı karşıya.
Baştan tasarlanan iOS 7'nin görünümü ve animasyonlarının da çeşitli hastalıklara yol açması güncellemenin bonusu oldu diyebiliriz. Şu anda 200 milyondan fazla cihazın iOS 7 güncellemesini aldığını biliyorsunuzdur. Peki yenilikten çok sorunlarını konuştuğumuz iOS 7 güncellemesinden geri dönmek mümkün mü?

iOS 7 için majör güncelleme tanımını yapıyoruz. Biraz daha açarsak iOS 7'nin tasarımından, performansına eski iOS sürümlerinden çok farklı bir deneyim yaşattığını söylemek yanlış olmayacaktır. Minimalist tasarım, etkileyici animasyonlar, ek güvenlik seçenekleri iOS 7 ile deneyimleyeceğiniz, ilk bakışta hemen farkedeceğiniz yeniliklerden en önemlileri. Ancak bu 3 önemli yeniliğin beraberinde getirdiği sorunlar iOS 7'nin popülerliğini bir nebze azaltmış oldu. Fazla sadeleştirilen tasarımlar, çeşitli hastalıklara (mide bulantısı, baş ağrısı) yol açan efektler, pil, stabilite ve her geçen gün keşfedilen yeni güvenlik sorunları nedeniyle iOS 7, Apple cihaz sahiplerinden olumsuz geri bildirim aldı, almaya devam ediyor.

Peki yeniliklerinden çok olumsuz yönlerini konuştuğumuz iOS 7 güncellemesinden geri dönmek yani sürüm düşürmesi mümkün mü?

Apple'ın kısa bir süre izin verdiği sürüm düşürme artık mümkün değil.. en azından şu an için.. Eğer iPhone 4 sahibi iseniz ve cihazınız -yükseltmeden önce- jailbreak'li ise bir şansınız var. Ancak iPhone 4S, 5 (5C ve 5S'te ön yüklü geliyor.) sahibi iseniz -şu an için- iOS 6'ya dönmeniz mümkün değil. Bunun nedeni ise Apple'ın iOS 7 dışındaki sürümleri imzalamayı bırakması. (Bu adresten cihazınıza uygun yazılım güncellemelerinin imza durumlarını kontrol edebilirsiniz. Yeşil simgeli olanlar ilgili yazılımın imzalandığını göstermektedir. Sorunsuzca sürüm yükseltme / düşürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.) Kısacası hala iOS 6 sürümünü kullanıyorsanız iOS 7'ye geçmeden önce iki kere düşünmenizi tavsiye ederim.

Apple'ın iOS 7 güncellemesine aldığı olumsuz geri bildirimlerin sayısı her geçen gün artıyor. Dünyanın en değerli şirketi olarak gösterilen Apple'ın 15 Ekim'de gerçekleştireceği etkinlikle birlikte iOS 7.0.3 güncellemesini yayınlanması bekleniyor. Önümüzdeki hafta sunulması beklenen yazılım güncellemesinin kapsamlı mı yoksa ufak bir güncelleme mi olacağını ve geri bildirimleri nasıl değerlendiklerini göreceğiz.
 


Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Herkes niye kötüler anlamıyorum. iPhone 5 i olan konuşmasın bence. Sorun falan yok. Diğerleri düşük donanım. Konuşabilir.
 

dmatias

Üye
valla telefondan 7.0.2 ye gncelledm ufak tefek kasmalar başladı hücresel veriyi açmamla 2 dk da bi yüzde 1 şarj kaybı olmaya başladı
 
mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
:) valla bence taş gibi olmuş donanımdan dolayı sıkıntı yaşanabilir eski iPhone'larda. Yeni nesil iPhone'larda sorun yaratacağını sanmıyorum. Evet açıkları olması normal onları da halledecekler zamanla.
 
0MG90

0MG90

Üye
Ne gibi yenilikler olacak?
 

devil____boy

Üye
iphone 5 de beta6 batarya performansı gayet iyiydi ancak tam sürümle birlikte batarya performansı abartısız %50 azaldı
 
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
ıphone 4 telefonum ıos 7 geçişle pil ömrü uzadı ve eskisinden çok kurcalıyorum.
 
frk uzn

frk uzn

Üye
ıphone 4 telefonum ıos 7 geçişle pil ömrü uzadı ve eskisinden çok kurcalıyorum.
Teşekkürler bilgi için 7.0.3 gelsin geçmeyi düşünüyorum kasıyor diyolardı bazı kullanıcılar 7.0.3 te düzeltirler umarım
 
zx6r

zx6r

Üye
birisi de çıkıp desin ki ios 6 ya dönüyoruz!! 10 kere değil 30 kere düşünün 7 yi yüklemeden cihazı satıyorum bu yüzden...
 
  • Beğen
Tepkiler: Hıqh_VoLTaqe27
frk uzn

frk uzn

Üye
birisi de çıkıp desin ki ios 6 ya dönüyoruz!! 10 kere değil 30 kere düşünün 7 yi yüklemeden cihazı satıyorum bu yüzden...
İphone 4 mü kullanıyosunuz hocam
 
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
blacktalon

blacktalon

Üye
Bendeki i4te 7 yuklu hafif agirlik disinda sorun yok ama keske ios6 olsaydi dedirtiyor
Geri donusu var mi 7den 6ya
 
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yalan atıp durmayın. Telefona ne yaptıysanız artık. Kasmıyor benim telefon. Öyle abartılacak bir şey yok yani. Arada ufak tefek fps düşüşleri oluyor. Telefon satacak kadar bir sorun ile karşılaşmadım. IOS 7 kurdum düşünmeden. Memnunum.
 
  • Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve düca
blacktalon

blacktalon

Üye
ios 6 ilk surumlerinde sorunluymus suan 7 de sorunlu tam surumler genelde sorunlu olabiliyor ama sorun ilerde gecer bence
 


Üst Alt